Açılış Haberleri
SON DAKİKA

Açılış Haberleri

Söz Verdi, Yaptı!

4,5 Yıllık hizmet süresini geride bırakan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın söz verdiği projelerden biri olan Şehirler Arası Otobüs Terminalinin açılışı çok yakında gerçekleşiyor...

FIRAT ÜNİVERSİTESİ’NDE “FİLİSTİN, SAVAŞ, BARIŞ” TEMALI RESİM SERGİSİ AÇILDI

Fırat Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde “Filistin, Savaş, Barış” temalı resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Şehirler Arası Otobüs Terminali Açılış İçin Gün Sayıyor

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilen ve yakın bir zamanda açılışı gerçekleşecek olan Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde çevre düzenleme çalışmaları büyük bir hızla ilerliyor.

Özhaseki, Şerifoğullarına devam mesajı mı verdi?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Elazığ Belediyesinin düzenlediği 'Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni için Bugün Elazığ'da.

Elazığ Belediyesi, Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni Düzenleyecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla 17 Ağustos Perşembe günü (Yarın) Elazığ Belediyesi tarafından Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan projelerin Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni gerçekleştirilecek.

İl Özel İdaresi Asfaltlama Çalışmalarını Başlattı

Elazığ İl Özel İdaresi sezon açılışının ardından çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin birçok noktasında yol bakım onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor.

Başkan Şerifoğulları: “İstikametimizi Bozmadan Milletimiz İçin İstikbalimiz İçin Yolumuza Devam Etmeliyiz”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, coşkulu bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirilen Sürsürü Mahallesi SKM açılışında yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin kaderini tayin edecek 14 Mayıs Seçimleri'nde, Allah’ın izniyle ve milletimizin desteğiyle yeni bir zaferi daha hep birlikte yazacağız.” dedi.

SKM Açılışında konuşan Açıkkapı: “Bizim Ümmet ve Millet Sevdamız Var”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşların katılımıyla adeta mitinge dönüşen Seçim Koordinasyon Merkezi’nde yaptığı açıklamada, Elazığ’ın Türkiye’nin en gelişmiş illerinin aldığı hizmeti alabilmesi için hep birlikte mücadele edeceklerini söyledi.

İl Özel İdaresi Asfaltlama Sezonu Açılışı Yapıldı

2023 yılında önemli bir asfaltlama hedefi ile sezona hazırlanan İl Özel İdaresi havaların ısınması ve asfaltlama açısından uygun sıcaklığa ulaşılması nedeniyle düzenlenen bir programla sezonu başlattı.

Başkan Şerifoğulları’nın 23 Nisan Mesajı “Bayram İçinde Bayram Yaşıyoruz”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık’ın Skm Açılışı Mitinge Dönüştü

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen açılış töreninde vatandaşlar “O sene bu sene” diyerek slogan attılar.

Yurtbaşı Belediyesi Hizmete Açılıyor

Göreve geldiği günden bugüne Yurtbaşı Beldesi’ne değer katan çalışmalara imza atan Başkan Yasin Yılmaz, söz verdiği projeleri bir bir hayata geçiriyor. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda hizmete sunulan belediye hizmet binasının resmi açılışı gerçekleşecek.

Fırat Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı

Fırat Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni, yoğun bir katılımla yapıldı.

Cumhuriyet Meydanı Açılışa Hazırlanıyor

Başkan Şerifoğulları çalışmaları yerinde inceledi.

FIRAT ÜNİVERSİTESİNDE TÜBİTAK 4005 PROJE EĞİTİMİNİN AÇILIŞ PROGRAMI YAPILDI

TÜBİTAK 4005 Projeleri kapsamında Fırat Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında hazırlanan; “Fen Bilgisi Öğretmenleri, İklim Değişikliği, Biyoçeşitlilik ve Çevre Alanlarında Yenilikçi Öğretim Teknolojileri araçlarını Kullanarak Ders İçerikleri hazırlıyor” projesinin açılış programı yapıldı.

Gençlik ve Spor'dan Davet

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan 3-9 Ekim Amatör Spor Haftası açılışı, Kortej Yürüyüşü ile başlayacaktır.

Yaşar: Şehrin Geleceği İçin Değer Üretiyoruz…

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos ayı Meclis Toplantısının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın tüm üyeleri, paydaşları ve yönetim organları ile birlikte şehrin geleceğine değer üretme gayretinde olduğunu belirterek, “Odamızın tarihi misyonunu iyi okuyan bir ekip olarak 2018 yılında bayrağını devraldığımız Elazığ TSO’yu TOBB camiası içerisinde ve ülke genelinde adından en fazla söz ettiren Oda haline getirdik. Tek hedefimiz var, O da bu şehrin sosyo-ekonomik ve kültürel kalkınma ve gelişme sürecinde mazeretsiz olarak öncü olmaktır” dedi.

İcadiye Mahallesi Sosyal Hizmet Binası Açılış İçin Gün Sayıyor

Elazığ’a değer katacak projeleri bir bir hayata geçiren Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla yeni yaşam alanlarını hizmete sunmaya devam ediyor.

ETSO’da Avrupa İSG Modeli Sempozyumu gerçekleştirildi

Elazığ Ticaret ve Sanatı Odası’nda Avrupa iş sağlığı güvenliği modeli sempozyumu açılış toplantısı gerçekleştirildi

Şehrin Yeni Cazibe Merkezi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi Elazığ’a Çok Yakıştı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın şehrin gelecek vizyonuna değer kazandıran projeleri arasında yer alan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi, açılışının ardından şehre yepyeni bir soluk kazandırdı.

Büyük açılışa son üç gün: Test uçuşları yapılıyor

Türkiye'nin deniz dolgusu üzerindeki Ordu-Giresun Havalimanı'nın ardından 2. havalimanı olacak olan Rize-Artvin Havalimanı için son test uçuşları gerçekleştiriliyor.

Başkan Şerifoğulları: Çocuklar Hepimizin Ortak Emanetidir

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102'nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

102 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

102 Milyon Dolarlık Yatırımın Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak.