Aksaray Haberleri
SON DAKİKA

Aksaray Haberleri

Başkan Şerifoğulları, Belediye Çalışmalarını İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Abdullahpaşa, Sürsürü, Kızılay (Kesrik), Aksaray ve Karşıyaka Mahallelerini ziyaret ederek, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Elazığ Sevdası İle Yollara Düşen Prof. Dr. Açık’a Büyük Destek

Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıklamasının ardından hemşerilerinin desteğini almak için şehrin her noktasına ulaşmaya çalışan Prof. Dr. Yasemin Açık, Aksaray TOKİ konutları site sakinleri tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Aksaray Mahallesi’ndeki Belediye Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, şehir içi ulaşımını daha konforlu duruma getirmek için yeni yollar açıp asfalt ve onarımlarım çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Aksaray Mahallesi'ne Yeni Oyun Parkı Ve Spor Alanı Yapıldı

Elazığ Belediyesi, çocukların gönüllerince eğlenebilmesi için çocuk oyun parkı yapımlarına devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları: “Vatandaşlarımızla Her Fırsatta Bir Araya Gelmeye Özen Gösteriyoruz”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Aksaray ve Salıbaba Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek belediye çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Güney Çevre Yolu Aksaray Mahallesi’nde Belediye Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, ulaşım alanında yatırımlarını artırmak, şehir içi ulaşımını daha konforlu duruma getirmek için il genelinde yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Aksaray Mahallesi Yeni Mesire Alanına Kavuştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla çimento fabrikasının arkasında bulunan atıl durumdaki çamlık alan, belediye ekiplerinin yoğun çalışmaları neticesinde yepyeni bir mesire alanına dönüştürüldü.

İş İnsanı Demirci’den Bakan Karaismailoğlu’na Teşekkür

Elazığlı İş İnsanı Veysel DEMİRCİ, Elazığ’ın iki önemli mahallesi Hicret ve Aksaray’ın şehir merkezine bağlantısını sağlayan demiryolu alt geçidinin kısa sürede tamamlanarak hizmete açılmasını sağlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU’na teşekkür etti.

Aksaray Mahallesi Yeni Yaşam Alanında Çalışmalar Hızla İlerliyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla Aksaray Mahallesi Şehit Ferhat Bulut Sokağı’nda bulunan ve zamanla kullanılamaz duruma gelen çamlık alanın yeni bir yaşam alanına dönüştürülmesine yönelik çalışmalar hızla devam ediyor.