Basketbol Haberleri
SON DAKİKA

Basketbol Haberleri

Anadolu Yıldızlar Liginde Elazığ Rekorlara İmza Attı

Elazığlı sporcular, Anadolu Yıldızlar Ligi'nde rekora imza atarak Atletizm, Basketbol, BOCCE, Cimnastik, Futbol, Güreş, Hentbol, Oryantring, Taekwondo, Yüzme, Sutopu branşlarında Türkiye Finaline Katıldılar. Toplam 64 Türkiye Birincisi 37 Türkiye derecesi ve BOCCE, Yüzme, Taekwondo, ve sutopu branşlarında 24 adet madalya ile katıldığı müsabakalarda Türkiye derecelerine imza attı.

Sivrice Spor Kompleksi Devam Ediyor

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sivrice ilçesinde inşa çalışmalarına başlanan Su Sporları ve Adrenalin Merkezinin yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığının Yatırım Programına alınan, Sivrice ilçesinde inşa çalışmalarını planladığımız Adrenalin Merkezinin yanı sıra Nizami Sentetik Saha ve Tribün, Kapalı Spor Salonu, Açık Basketbol ve Voleybol sahası inşası devam ediyor. 21 Dönüm arazi üzerine kurulacak olan Sivrice Spor Kompleksi hem ilçeye hem de il içi il dışı misafirlere hizmet etmiş olacak.

Basketbol Yerel Lig U16 Kız- Erkek Müsabakaları Sona Erdi

Türkiye Basketbol Federasyonu Elazığ Basketbol İl Temsilciliğimizin 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan U16 kız- erkek Yerel Lig müsabakaları sona erdi.

Elazığ İl Özel İdare Hocasını Buldu.

Başantrenör Hakan Acer ile yollarını ayırdıktan sonra hoca arayışına giren Elazığ İl Özel İdare, son olarak BB. Adana Basketbol’u çalıştıran Mehmet Özkan ile sözleşme imzaladı.

ŞAMPİYON EBUAŞ !

U18 Basketbol Final Maçının Galibi EBUAŞ Spor Klubü oldu.