Baskil Haberleri
SON DAKİKA

Baskil Haberleri

Elazığ İl Özel İdaresi, Baskil İlçesi Doğancık Köyünde Güneş Enerjisi Sistemli Sulama Projesini Tamamladı

Elazığ İl Özel İdaresi, şehrimizde tarımsal üretimi desteklemek amacıyla sulama projelerini tamamlayarak hizmete açmaya devam ediyor.

Ak Parti Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı Baskilli Muhtarlar ile Bir Araya Geldi

Seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Ak Parti Milletvekili adayı Ejder Açıkkapı, Baskil ilçesinde, ilçe belediye başkanı, Ak Parti Baskil İlçe Başkanı ve Teşkilatı, merkez mahalle ve Baskil ilçesine bağlı köylerin muhtarları ile iftarda bir araya geldi.

İYİ Parti Milletvekili A.Adayı Yüksel Ercan Baskil'i Ziyaret Etti

İyi Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, uzun süre öncesinden başladığı siyasi çalışmamalarına devam ediyor.

Elazığ Ticaret Borsasın'dan Depremzedelere Yardım Eli

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber depremin ardından Baskil İlçesi’ne yerleşen vatandaşları ziyaret ederek, gıda yardımında bulundu.

Milletvekili Demirbağ, Baskil’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, depremden sonra Malatya'dan Baskil İlçesine bağlı köylere gelen Malatyalı ve Elazığlı depremzedelerle bir araya geldi. Depremzedelerin taleplerini dinleyen Milletvekili Demirbağ, “Depremden dolayı yaşanan bu yıkım ortamında Türkiye iyi ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip. Cenab-ı Allah Sn. Cumhurbaşkanımıza ve Devletimize güç, kuvvet versin” dedi.

Baskil’de Yaşayan Depremzedelerin Kişisel Bakımları Yapıldı

Baskil Halk Eğitimi Merkezi kuaförlük bölümü öğretmenleri Malatya'dan Baskil'e gelen depremzedelere bakım hizmeti sunuyor.

Milletvekili Erol Baskil’de Depremzedelerle Bir Araya Geldi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, meydana gelen depremler sonrasında Baskil’e sığınan depremzedeleri ziyaret etti.

Şehit Fethi Sekin'in Kabrinin Yol Çizgi Çalışması Yapıldı

Elazığ İl Özel İdaresi, Şehit Fethi Sekin’in kabrinin de bulunduğu Baskil Doğancık köy yolunda başlattığı BSK asfaltlama çalışmasının ardından yol çizgi çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı.

Elazığ İl Özel İdaresi Baskil'de BSK Asfalt Çalışması Yaptı

Elazığ İl Özel İdaresi, Şehit Fethi Sekin’in kabrinin de bulunduğu Baskil Doğancık köy yolunda BSK asfaltlama ve naaşının bulunduğu alanda ise çevre düzenlemesi çalışmasına başladı.

Fırat üniversitesi, öğrencilerine baskil ve kanyon gezisi düzenledi

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki Üniversiteler arasında en fazla sosyal etkinlik yapan üniversitelerin başında gelen Fırat Üniversitesi bu yıl ilk kez düzenlediği “Fırat Fest” etkinlikleri öğrencilerin büyük memnuniyetiyle devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Üniversite tarafından “Baskil ve Saklıkapı Kanyonu Gezisi” düzenlendi