Elazığhabe Haberleri
SON DAKİKA

Elazığhabe Haberleri

Hacı Veysel Demirci Camisi’nde Kandil Programı!

Ramazanın müjdecisi Berat Kandili, 6 Mart Pazartesi günü Hacı Veysel DEMİRCİ Camisi’nde Yatsı namazında düzenlecek programla idrak edilecek.

Milletvekili Bulut Deprem Süreciyle İlgili Genel Bir Değerlendirme Yaptı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut deprem sürecinde sık sorulan sorularla ilgili açıklama yaptı.

Elazığ’ın Kariyer Platformu elazigtsokariyer.com Hizmete Girdi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Seçim döneminde vadettikleri, Elazığ’da istihdam sorununun çözümüne katkıda bulunacak platformun yoğun katılım ile gerçekleşen lansman ile hayata geçtiğini duyurdu.

Bakan Yardımcısı, Elazığ OSB’de İncelemelerde Bulundu

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede Deprem Dolayısıyla Geldiği Elâzığ’da OSB’de Temaslarda Bulundu.

Milletvekili Bulut: Elazığ Belediyemiz bu İmkanı Değerlendirecektir

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, karayolları 8. Bölge Müdürlüğünü yeni yerine taşı taşıyacaklarını yerine millet bahçesi yapacaklarını duyurdu.

“Depremin Ekonomi, Tarım ve İhracata Etkisi”

Kahramanmaraş ve 10 ilde etkili olan depremlerin ardından imar çalışmaları başladı. Bölgede yapılması beklenen yaklaşık 450 bin konutun euronews Türkçe’nin hesaplamasına göre sadece inşaat maliyeti en az 322 milyar (17 milyar dolar) olacak. 

Elazığ Ticaret Borsasın'dan Depremzedelere Yardım Eli

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber depremin ardından Baskil İlçesi’ne yerleşen vatandaşları ziyaret ederek, gıda yardımında bulundu.

Bakan Akar'dan Elazığ Belediyesi Çadırına Ziyaret

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Elazığ Belediyesi Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi tarafından Kahramanmaraş’ta kurulan psikososyal destek çadırını ziyaret etti.

Milletvekili Demirbağ, Baskil’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, depremden sonra Malatya'dan Baskil İlçesine bağlı köylere gelen Malatyalı ve Elazığlı depremzedelerle bir araya geldi. Depremzedelerin taleplerini dinleyen Milletvekili Demirbağ, “Depremden dolayı yaşanan bu yıkım ortamında Türkiye iyi ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip. Cenab-ı Allah Sn. Cumhurbaşkanımıza ve Devletimize güç, kuvvet versin” dedi.

YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül: Merhum Hocamızı rahmetle anıyoruz

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, ömrünü davasına ve ülkesine adayan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefat yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ziver Petrolden Elazığ’da Bir İlk!

Ziver petrolden büyük atılım!

İş İnsanı Demirci: Deprem Bölgelerinde Görev Yapan Doktorlarla Buluştu

Ziver Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve İş İnsanı Veysel Demirci, deprem bölgelerinde görev yapan Malezyalı doktorları yemekte ağırladı.

Milletvekili Erol, Hatay’da

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirmesi ile deprem bölgesi Hatay’da Kültür Varlıklarındaki son durumu incelemek üzere görevlendirildi.

Eller Semaya Depremzedeler İçin Kaldırıldı

Ankara Elazığ Kültür Derneği, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Mevlid-i Şerif okuttu.

Karayolları Cami’nin Minaresi Güvenlik Tedbirleriyle Yıkıldı

Depremlerde hasar alan Karayolları Camisi’nin minaresi ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Milletvekili Demirbağ: Toplantıda Elazığ Adına Önemli Konular Görüşüldü

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Valisi Ömer Toraman Başkanlığında ve il protokolünün katılımıyla bugün gerçekleştirilen toplantıda, Elazığ’ın kuruluşundan itibaren ikamet edilen eski mahallelerin gerek afet konutları, gerekse kentsel dönüşüm uygulaması suretiyle canlandırılması ve gelişmesi konusunun görüşüldüğünü ifade etti.

Milletvekili Erol Baskil’de Depremzedelerle Bir Araya Geldi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, meydana gelen depremler sonrasında Baskil’e sığınan depremzedeleri ziyaret etti.