Genel Başkan Haberleri
SON DAKİKA

Genel Başkan Haberleri

Kandemir'den Şerifoğulları'na Övgü

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Elazığ'ın belediyecilik anlamında başarılı işlerin yapıldığı şehirlerden biri olduğunu söyleyerek, yapılan hizmetlerden dolayı başta Şahin Şerifoğulları olmak üzere tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.

Şerifoğulları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki İle Birlikte Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ile birlikte hem esnaf ve vatandaşlarla buluştu hem de şehir genelinde yürütülen çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundular.

Elazığ'da Birlik ve Beraberlik Buluşması Yapıldı

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “AK PARTİ, HER TÜRLÜ ENGELLEMELERE VE SALDIRILARA RAĞMEN BÜYÜYEN, GÜÇLENEN TÜRKİYE’NİN ADIDIR” “BİR TARAFTA ESER VE HİZMET SİYASETİ, DİĞER TARAFTA YIKIM VE TAKOZ SİYASETİ” Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Elazığ’ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Cumhuriyet Meydanı, Gazi Caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Erol, Hatay’da

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirmesi ile deprem bölgesi Hatay’da Kültür Varlıklarındaki son durumu incelemek üzere görevlendirildi.

İYİ Parti Lideri Akşener: Bu İşten Vazgeçin!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hükümeti Üniversitelerin kapanması konusunda eleştirdi.

Elazığ Yeniden Refah Deprem Kriz Masası Kurdu

Yaşanan deprem afeti vesilesiyle, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr. Fatih ERBAKAN'ın talimatıyla Genel Merkez ve il teşkilatlarında kriz masası oluşturularak afet bölgelerine ayni ve nakdi yardımlar ile birlikte gönüllü insan gücü olarak destek vermeye başlanmıştır yine Genel Başkan Yardımcıları, MKYK üyeleri ile deprem bölgelerine çıkartma yapmıştır.

Servet Gürgözeler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İle

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı ve ilçe başkanları Bölge toplantısına katılmak üzere Urfa’ya gittiler. Genel Başkanın Parti çalışmalarına yönelik yaptığı bilgilendirme toplantısı sonrasında İl Başkanı Servet Gürgözeler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi.

Yeniden Refah İlçe Kongreleri Düzenledi

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı 15 Ekim C.tesi günü Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz il kongresi öncesinde ilçe kongrelerimizi yapmaya devam ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Kurucularına 2023 İçin Mektup Gönderdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin kuruluşunun 21’inci yıl dönümü nedeniyle kuruculara mektup gönderdi.

İş Dünyasının Krediye Erişme Sorunu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, iş dünyasının en büyük sorunlarının başında gelen krediye ulaşma probleminin ticaretin tüm ekosistemini bozduğunu belirterek, “Temmuz ayı başında yapmış olduğumuz anket çalışmamızda karşımıza çıkan bu önemli soruna TOBB Genel Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’da sosyal medya üzerinden dikkat çekmiştir” dedi…

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ömer İleri Elazığ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, Elazığ Belediyesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Elazığ'a Gelecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı/Bilgi-İletişim Teknolojileri Başkanı . Dr. Ömer İleri Elazığ'a geliyor.

Kılıçdaroğlu CHP Grup Toplantısı İçin Elazığ'a Gelecek

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Kanal 23’te katıldığı Ayrıntı programında yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elazığ’a geleceğini söyledi.

Genel Başkan Erbakan'dan 2023 İçin Önemli Açıklama

Bu milletin asıl beklediği müjde 2023 seçimlerinde bu iktidarın gittiğini görmektir. Yeniden milli görüş iktidarının gelmesidir. Millete asıl müjde bu olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avukatı Aydın: Kılıçdaroğlu Aleyhine Yasal Yollara Başvurulacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun iddiaları nedeniyle aleyhinde yasal yollara başvurulacağını açıkladı.

Memur-Sen İl Divan Toplantısı Gerçekleştirildi

Elazığ Memur-Sen İl Divan toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın konuşma yaptı.

Binali Yıldırım'dan 3600 ek gösterge açıklaması: İnşallah beklentileri karşılayacak

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, memleketi Erzincan'da Memur-Sen tarafından düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Yıldırım, 3600 ek gösterge çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Artık bir sonuçlandırma aşamasına yaklaşıyor. İnşallah beklentileri karşılayacak şekilde bir sonuca vardırılır" dedi. Peki 3600 ek gösterge nedir ne işe yarar?

Genç MÜSİAD Genel Başkanı Elazığ'a geldi

​​​​​​​Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal bugün(23.04.2022) şehrimize bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldi.

Başkan Kahvecioğlu: Elazığ Gençliği için verimli bir toplantı oldu

81 İl Gençlik Kolları Başkanları istişare toplantısına katılım sağladılar.  Tüm illere söz hakkı veren Genel başkan Elazığ Gençliği adına Kahvecioğlu’na da söz hakkı verdi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN OLAĞANÜSTÜ TOPLANTISI SONRASINDA AÇIKLAMALAR!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olağanüstü MYK toplantısının ardından bir açıklama yaptı.

AK PARTi GENEL BAŞKANVEKİLİ NUMAN KURTULMUŞ'TAN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, 'Başta asgari ücret olmak üzere dar gelirli vatandaşların beklentilerini karşılayacak düzenleme yapılacak.

ELAZIĞ'A GELECEK MHP HEYETİNİN PROGRAMI BELLİ OLDU.

MHP Genel Başkan Yardımıcısı Yaşar Yıldırım beraberinde Milletvekilleri ve MYK üyeleriyle birlikte 7 Kasım Pazar günü Elazığ'a gelerek ziyaret ve incelemelerde bulıunacak.