Hizmet Haberleri
SON DAKİKA

Hizmet Haberleri

Söz Verdi, Yaptı!

4,5 Yıllık hizmet süresini geride bırakan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın söz verdiği projelerden biri olan Şehirler Arası Otobüs Terminalinin açılışı çok yakında gerçekleşiyor...

Kandemir'den Şerifoğulları'na Övgü

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Elazığ'ın belediyecilik anlamında başarılı işlerin yapıldığı şehirlerden biri olduğunu söyleyerek, yapılan hizmetlerden dolayı başta Şahin Şerifoğulları olmak üzere tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.

Elazığ Emniyetinde 18 araç hizmete alındı

Elazığ Emniyetinde 18 araç hizmete alındı

Ejder Açıkkapı’dan Cumhuriyetin 100. Yılı Mesajı: Vatanımız için Laf Değil, Hizmet Üretmeye Devam Edeceğiz!

Ejder Açıkkapı’dan Cumhuriyetin 100. Yılı Mesajı: Vatanımız için Laf Değil, Hizmet Üretmeye Devam Edeceğiz!

Elazığ İl Özel İdaresi, Baskil İlçesi Doğancık Köyünde Güneş Enerjisi Sistemli Sulama Projesini Tamamladı

Elazığ İl Özel İdaresi, şehrimizde tarımsal üretimi desteklemek amacıyla sulama projelerini tamamlayarak hizmete açmaya devam ediyor.

Başkan Şerioğulları, Spor Köyü İnşa Çalışmalarını İnceledi

Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesiyle başladığı hizmet yolculuğuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi’ne cazibe kazandıracak Spor Köyü inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Akıllı Kent Uygulamaları Vatandaşların Yaşamını Kolaylaştırıyor

Teknolojik yenilikleri hizmete sunmaya devam eden Elazığ Belediyesi’nin hayata geçirdiği Akıllı Kent Uygulamaları ile vatandaşların yaşamları kolaylaşırken, daha hızlı ve kaliteli hizmet almaları sağlanıyor.

Temizer’den Sonra Elazığ’a En Çok Hizmet Eden Başkan

Temizer’den Sonra Elazığ’a En Çok Hizmet Eden Başkan

Elazığ İl Özel İdaresinden Güneş Enerjisi Sistemli İçme Suyu Tesisi

Elazığ İl Özel İdaresi, merkez Sarıkamış Köyü’nde Güneş Enerjisi Sistemli içme suyu tesisi kurma çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı.

Elazığ Belediyesi; Yaşlı, Kimsesiz ve Engelli Vatandaşların Yanında

Sosyal Belediyecilik ilkesiyle hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi; yaşlı, kimsesiz ve engellilere yönelik ev tadilatı, ev temizliği, sıcak yemek ve çeşitli ihtiyaçlar kapsamında verdiği hizmetlerle gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Otorite, Meşruiyet ve Liderlik: Şerifoğulları

Otorite, Meşruiyet ve Liderlik siyasetin ve biliminin 3 ana kavramı...

Portatif Yüzme Havuzları Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘GSB Spor Okulları’ ile ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında yapılan portatif yüzme havuzları hizmet vermeye başladı.

Elazığ Belediyesi’nin Sanayi Mahallesi’nde Gerçekleştirdiği Çocuk Eğlencesine Ailelerden Yoğun İlgi

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla şehrin dört bir yanında hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi, Yaz Şenlikleri kapsamında Sanayi Mahallesi 60.Yıl İlkokulu bahçesinde gerçekleştirdiği çocuk etkinlikleriyle miniklere unutulmaz bir eğlence yaşattı.

Malatya’dan Başkan Şerifoğulları’na adaylık teklifi:“ Elazığ Bizim Sevdamız”

Elazığ’ın dört bir yanını yatırım projeleri ve hizmetlerle donatan ve şehri daha modern bir görünümüne kavuşturarak örnek bir kent haline getiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bu çalışmalarıyla ülke genelinde dikkat çekmeye devam ediyor. 

Başkan Yılmaz'dan Yüzleri Güldüren İmza

Yurtbaşı Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesi tamamlandı

Başkan Şerifoğulları, Belediye Çalışmalarını İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Abdullahpaşa, Sürsürü, Kızılay (Kesrik), Aksaray ve Karşıyaka Mahallelerini ziyaret ederek, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Elazığ Belediyesi Tarafından Yapılan 5 Muhtarlık Ofisi'nde Çalışmalar Hızla Sürüyor

Elazığ Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, mahalle muhtarlarının hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha modern bir ortamda kaliteli hizmet sunmak için 5 mahallede yapımına başladığı Muhtarlık Ofisi'nde inşa çalışmalarına devam ediyor.

Çocuklar, Yaz Aylarının Keyfini “Yaz Şenlikleri" İle Yaşıyor

Gönül belediyeciliği vizyonuyla toplumun her kesimine yönelik hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi, Yaz Şenlikleri kapsamında çocuklara yönelik gerçekleştirdiği etkinlikle miniklerin; eğlenceli, keyifli ve unutulmaz bir gün yaşamalarını sağladı.

Prof. Dr. Keleş: “Millet İttifakının amacı belli, halkımız bunu görüyor”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekerek, Millet İttifakının amacının hizmet olmadığını söyledi.

Elazığ'da Birlik ve Beraberlik Buluşması Yapıldı

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “AK PARTİ, HER TÜRLÜ ENGELLEMELERE VE SALDIRILARA RAĞMEN BÜYÜYEN, GÜÇLENEN TÜRKİYE’NİN ADIDIR” “BİR TARAFTA ESER VE HİZMET SİYASETİ, DİĞER TARAFTA YIKIM VE TAKOZ SİYASETİ” Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Elazığ’ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Cumhuriyet Meydanı, Gazi Caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yasemin Açık: Elazığ’da Güçlü Bir Hizmet Dönemi Başlayacak

Elazığ’ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim çalışmalarına dinlenmeden, durmadan aralıksız bir şekilde son hız devam ediyor.

AK Parti Milletvekili Adayı Öz: “Türkiye Yüzyılı'nda Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yanılmaz: “Vatandaş odaklı siyaset anlayışımızın meyvelerini 14 Mayıs’ta sandıkta alacağız.”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, AK Parti’nin 21 yıllık hizmet ve eser siyasetinin vatandaş tarafından memnuniyetle karşılandığını belirterek; “Vatandaş odaklı siyaset anlayışımızın meyvelerini 14 Mayıs’ta sandıkta alacağız.” diye konuştu.

Elazığ, İkinci Meydanına Kavuştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, şehrin kimliğine değer kazandıran seçim vaatleri arasında yer alan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı hizmete sunuldu.

Prof. Dr. Keleş’ten Erol’a Sert Cevap: “Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, CHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Gürsel Erol’un bakanlık ve hizmet açıklamalarına tepki göstererek,

Yanılmaz: “Elazığ’ın hiçbir sorununa duyarsız kalmayacağız”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, milletvekili seçilmeleri halinde Elazığ’ın tamamına hizmet götürmek için çalışacaklarını belirterek, hiçbir soruna duyarsız kalmayacaklarını vurguladı.

Milletvekili Adayı Öz: “Bu Seçim, Hizmetlerin Devam Edip Etmemesi Noktasında Bir Yol Ayrımıdır

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Milletvekili Adayı Öz: “Milletimiz, HDP İle Kapalı Kapılar Ardında Pazarlık İçinde Olanlara Sandıkta Gereken Cevabı Verecektir”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “Milletimiz, 14 Mayıs seçimlerinde bir kez daha 21 yıldır bu memlekete asırlık hizmetler kazandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacaktır. Milletimiz HDP ile kapalı kapılar ardında pazarlık içinde olanlara sandıkta gereken cevabı verecektir.” dedi.

SKM Açılışında konuşan Açıkkapı: “Bizim Ümmet ve Millet Sevdamız Var”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşların katılımıyla adeta mitinge dönüşen Seçim Koordinasyon Merkezi’nde yaptığı açıklamada, Elazığ’ın Türkiye’nin en gelişmiş illerinin aldığı hizmeti alabilmesi için hep birlikte mücadele edeceklerini söyledi.

Elazığ Belediyesi'nden Bayramda Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

Elazığ Belediyesi tarafından üç günlük bayram süresi boyunca ulaşım hizmeti ücretsiz sunulacak.