Il Özel Idare Haberleri
SON DAKİKA

Il Özel Idare Haberleri

Elazığ İl Özel İdaresi Merkeze Bağlı; Günaçtı, Koçharman, Kozluk, Sakabaşı, Sarıçubuk ve Sarılı Köylerinde Yeni Sulama Suyu Projelerini Tamamladı

Elazığ İl Özel İdaresi Merkeze Bağlı; Günaçtı, Koçharman, Kozluk, Sakabaşı, Sarıçubuk ve Sarılı Köylerinde Yeni Sulama Suyu ProjeleriniTamamladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar Trabzon’da İl Özel İdaresi Bilim Merkezi Standımızı Ziyaret Ettiler

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar Trabzon’da İl Özel İdaresi Bilim Merkezi Standımızı Ziyaret Ettiler

Elazığ İl Özel İdaresi Spor Kulübü ödüllendirildi

Elazığ İl Özel İdaresi Spor Kulübü ödüllendirildi

Elazığ İl Özel İdaresi Bilim Merkezi Tarafından 100. Yıla Özel Bilim Şenliği Düzenlendi

Elazığ İl Özel İdaresi Bilim Merkezi Tarafından 100. Yıla Özel Bilim Şenliği Düzenlendi

Elazığ İl Özel İdaresi Tarafından, Yem Bitkisi Tohumu Dağıtım Töreni Düzenlendi

Elazığ İl Özel İdaresi Tarafından, Yem Bitkisi Tohumu Dağıtım Töreni Düzenlendi

Elazığ İl Özel İdaresi, Baskil İlçesi Doğancık Köyünde Güneş Enerjisi Sistemli Sulama Projesini Tamamladı

Elazığ İl Özel İdaresi, şehrimizde tarımsal üretimi desteklemek amacıyla sulama projelerini tamamlayarak hizmete açmaya devam ediyor.

İl Özel İdaremiz Tarafından, Şehit Öğretmenlerimizin Mezarları Yeniden Yapılarak Dualarla Ailelerine Teslim Edildi

İl Özel İdaremiz Tarafından, Şehit Öğretmenlerimizin Mezarları Yeniden Yapılarak Dualarla Ailelerine Teslim Edildi

Elazığ İl Özel İdaresinden Güneş Enerjisi Sistemli İçme Suyu Tesisi

Elazığ İl Özel İdaresi, merkez Sarıkamış Köyü’nde Güneş Enerjisi Sistemli içme suyu tesisi kurma çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı.

İl Özel İdaresi Asfaltlama Çalışmalarını Başlattı

Elazığ İl Özel İdaresi sezon açılışının ardından çalışmalarını yoğunlaştırarak şehrin birçok noktasında yol bakım onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor.

İl Özel İdaresi Asfaltlama Sezonu Açılışı Yapıldı

2023 yılında önemli bir asfaltlama hedefi ile sezona hazırlanan İl Özel İdaresi havaların ısınması ve asfaltlama açısından uygun sıcaklığa ulaşılması nedeniyle düzenlenen bir programla sezonu başlattı.

İl Özel İdaresi Arı Yetiştiricilerine Ücretsiz İlaç Dağıttı

Elazığ İl Özel İdaresi, tarımsal üretimi destekleme çalışmaları kapsamında arı yetiştiricilerine ücretsiz olarak dağıtılmak üzere 10.500 adet Varroa ilacını Elazığ Arı Yetiştiricileri Birliği’ne teslim etti.

İl Özel İdaresi OSB'de Teknik Gezi Gerçekleştirdi

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Genel Sekreter Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile birlikte Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’ne bir teknik gezi yaparak, üretim yapan firmalarda incelemelerde bulundular.

Karayolları ve İl Özel İdarer Sahaları Hazır

Şehrimizde bulunan ve geçmiş zamanda gerek antrenman gerekse maçlara ev sahipliği yapmış Karayolları ve İl Özel İdare Sahaları zemin yenileme işlemleri tamamlandı.

İki Yeni Sulama Projesi ile 500 Dönümlük Alan Suya Kavuştu

Elazığ İl Özel İdaresi şehrimizde sulanabilir alan miktarını artırmak üzere başlattığı sulama projeleri bir bir hayata geçiyor.

Pertek İlçesinde 800 Öğrenciye Gösteri Deneyleri Gerçekleştirildi

Elazığ İl Özel İdaresi’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Elazığ Bilim Merkezi, Tunceli İli Pertek ilçesinde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Kovancılar Yeniköy'de Kanalizasyon Çalışması Tamamlandı

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından 2022 yılı yatırım programı kapsamında çalışmalarına başlanılan Kovancılar ilçesi Yeniköy’de kanalizasyon çalışmalarını tamamlanarak hizmete açıldı.

“Beşik Köyü’nde 480 Dönümlük Alan Sulanabilecek”

Elazığ İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından merkeze bağlı Beşik Köyü’nde 2022 yatırım programı kapsamında hayata geçirilen sulama suyu projesi ile 480 dönümlük alan sulanabilecek.

Merkeze Bağlı Avcılı, Değirmenönü, Erbıldı, Işıkyolu Küllük Köylerinde İçme Suyu Çalışmaları Gerçekleştiriliyor

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından merkeze bağlı Küllük Köyü, Işıkyolu Köyü ve Değirmenönü Köyü’nde yapılan içme suyu boru hattı döşeme çalışması tamamlanırken, Avcılı Köyü’nde içme suyu sondaj ve Erbildi Köyü’nde içme suyu drenaj çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Demirtaş-Dumluyazı-Korudibi Grup Köy Yolunda Asfaltlama Öncesi Yol Genişletme Çalışması Gerçekleştiriliyor

Elazığ İl Özel İdaresi, Karakoçan İlçesi Demirtaş-Dumluyazı-Korudibi Grup Köy yolunda asfaltlama öncesi heyelan olan bölgelerde palye kesme ve yol genişletme çalışması gerçekleştiriyor.

Palu Karacabağ Köyünde Drenaj ve Dere Islah Çalışması Yapıldı

Elazığ İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Palu İlçesine bağlı Karacabağ köyünde tarımsal alanların sulamasında kullanılan ancak zamanla birikintiler oluşmasından dolayı su akışının yetersiz kaldığı derelerde drenaj ve dere ıslah çalışması yaptı.

Elazığ İl Özel İdaresi Makina Parkını Güçlendiriyor

İl Özel İdaresi makine parkını yeni alınan iş makineleri ile güçlendiriyor.

Ağın'da BSK Asfaltlama Çalışması Yapıldı

Elazığ İl Özel İdaresi, merkez ve ilçelere bağlı köylerde BSK asfaltlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiriyor. Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri Ağın ilçesi Saraycık Köyü yolunda başlattığı asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak, hizmete açtı.

Şehit Fethi Sekin'in Kabrinin Yol Çizgi Çalışması Yapıldı

Elazığ İl Özel İdaresi, Şehit Fethi Sekin’in kabrinin de bulunduğu Baskil Doğancık köy yolunda başlattığı BSK asfaltlama çalışmasının ardından yol çizgi çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı.

İl Özel İdaresi'nin Baltaşı, Karasalkım, Atik ve Gökdere Köylerinde Çalışmaları Sürüyor

Elazığ İl Özel İdaresi Palu ilçesinde dört köyde kilitli parke çalışmasının yanında asfalt bakım onarım ve yol genişletme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Elazığ İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler merkez köylerde gerçekleştirdiği çalışmalarla birlikte eş zamanlı olarak ilçelerde de çalışmalarını devam ettiriyor.

Elazığ İl Özel İdaresi Baskil'de BSK Asfalt Çalışması Yaptı

Elazığ İl Özel İdaresi, Şehit Fethi Sekin’in kabrinin de bulunduğu Baskil Doğancık köy yolunda BSK asfaltlama ve naaşının bulunduğu alanda ise çevre düzenlemesi çalışmasına başladı.

Elazığ İl Özel İdaresi Yeni Sulama Projelerini Faaliyete Geçirdi

Elazığ İl Özel İdaresi şehrimizde sulanabilir tarım alanlarını artırmak amacıyla merkeze bağlı üç köyde daha yeni sulama projelerini faaliyete geçirdi.

Elazığ İl Özel İdaresi Tarafından Karakoçan İlçesinde Su ve Kanal Hizmetleri Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ İl Özel İdaresi köylerde bir yandan içme suyu ve kanalizasyon hattı gibi alt yapı çalışmalarını devam ettirirken bir yandan da yapımı tamamlanan projeleri hizmete açıyor.

Elazığ İl Özel İdaresi 24 Köy Yolunda BSK Asfaltlama Çalışmasını Tamamladı

Elazığ İl Özel İdaresi, 2022 yatırım programı kapsamında 24 köy yolunda BSK asfaltama çalışmasını tamamlayarak hizmete açtı.

Elazığ İl Özel İdaresi'nin Yazıpınar Köyündeki Sulama Çalışması Faaliyete Geçti

“Merkez Yazıpınar Köyü’nde Sulanabilir Alan 750 Dekara Çıkarıldı”

Elazığ İl Özel İdaresi Yeni Sulama Projelerine Devam Ediyor

“Merkeze Bağlı 5 Köye Sulama projesi Yapıldı”