Kahramanmaraş Haberleri
SON DAKİKA

Kahramanmaraş Haberleri

Türkiye Derecesi Elazığ'da Kırıldı

Kahramanmaraş depreminde kaybettiğimiz değerli sporcularımızdan merhum Eshabil Fidan’ın anısına düzenlenen Havalı Silahlar Yıldızlar Yarışması 7-8 Ağustos tarihlerinde Elazığ Havalı Silahlar Atıcılık Poligonunda gerçekleştirilerek sona erdi.

YSK’dan Önemli Karar!

6 şubat Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremin üzerinden tam 29 gün geçti.

Ronaldo'dan Türkiye'ye Yardım Eli

6 şubat Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremin üzerinden tam 29 gün geçti.

“Depremin Ekonomi, Tarım ve İhracata Etkisi”

Kahramanmaraş ve 10 ilde etkili olan depremlerin ardından imar çalışmaları başladı. Bölgede yapılması beklenen yaklaşık 450 bin konutun euronews Türkçe’nin hesaplamasına göre sadece inşaat maliyeti en az 322 milyar (17 milyar dolar) olacak. 

Hizmet-İş Sendikasın'dan Depremzedelere Yardım Sürdürüyor

Hizmet-İş sendikası Kahramanmaraş merkezli depremlerde mağdur olan üyelerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Erdoğan'dan Deprem Ödenekleri İçin Açıklama:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Maddi külfetlerini hafifletecek adımları atıyoruz. Evleri kullanılamaz hale geldiği için kiraya çıkacak depremzedelerimize 3 ila 5 bin lira kira yardımı yapıyoruz. 15 bin lira taşınma yardımını bugün itibarıyla ödemeye başlıyoruz” dedi.

Elazığ Ticaret Borsasın'dan Depremzedelere Yardım Eli

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber depremin ardından Baskil İlçesi’ne yerleşen vatandaşları ziyaret ederek, gıda yardımında bulundu.

Bakan Akar'dan Elazığ Belediyesi Çadırına Ziyaret

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Elazığ Belediyesi Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi tarafından Kahramanmaraş’ta kurulan psikososyal destek çadırını ziyaret etti.

Milletvekili Demirbağ, Baskil’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, depremden sonra Malatya'dan Baskil İlçesine bağlı köylere gelen Malatyalı ve Elazığlı depremzedelerle bir araya geldi. Depremzedelerin taleplerini dinleyen Milletvekili Demirbağ, “Depremden dolayı yaşanan bu yıkım ortamında Türkiye iyi ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip. Cenab-ı Allah Sn. Cumhurbaşkanımıza ve Devletimize güç, kuvvet versin” dedi.

Depremde ölen kızının elini bırakmayan babaya destek yağıyor

27 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerde, bir babanın enkazı altında hayatını kaybetmiş kızının elini tuttuğu fotoğraf karesi, hafızalara kazındı. 

Elazığ GSİM: Afetzedelerimizin Psikolojilerini Onarmak İçin Çalışıyoruz

6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve birçok ilimizi etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin birçok ilde yıkımlara sebebiyet verdi.

İHH’dan Depremzedelere Sıcak Yemek ve Sosyal Yardımlar

6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından tüm ekibi ve imkânları ile deprem bölgesinde arama kurtarma, lojistik, sosyal faaliyetler ve sıcak yemek gibi faaliyetlerle seferber olan İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi, Malatya’da faaliyetlerini artırarak sürdürüyor.

TFF'den Elazığ Spora Olumsuz Cevap!

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, deprem felaketi nedeniyle ligden çekilmek için başvurdukları TFF’den OHAL bölgesi olmadıkları gerekçesiyle bu başvurularının kabul edilmediğini söyledi. Başkan çayır, 2 transfer daha yapıp lige en iyi şekilde devam edeceklerini de belirtti.

İş İnsanı Demirci: Deprem Bölgelerinde Görev Yapan Doktorlarla Buluştu

Ziver Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve İş İnsanı Veysel Demirci, deprem bölgelerinde görev yapan Malezyalı doktorları yemekte ağırladı.

Ak Parti Heyeti Palu,Arıcak ve Alacakayada

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut beraberinde AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve parti teşkilatı ile birlikte depremden etkilenen Palu, Arıcak ve Alacakaya’da ve ilçelere bağlı köylerde incelemelerde bulundu.

Eller Semaya Depremzedeler İçin Kaldırıldı

Ankara Elazığ Kültür Derneği, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Mevlid-i Şerif okuttu.

Milletvekili Bulut ve Başkan Yıldırım MÜSİAD Toplantısına Eşlik Etti

MÜSİAD Elazığ Şubesinin toplantısına AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da katılımı sağladı. Toplantının gündeminde deprem sonrasında Elazığ’ın ekonomik süreci vardı.

Baskil’de Yaşayan Depremzedelerin Kişisel Bakımları Yapıldı

Baskil Halk Eğitimi Merkezi kuaförlük bölümü öğretmenleri Malatya'dan Baskil'e gelen depremzedelere bakım hizmeti sunuyor.

Karayolları Cami’nin Minaresi Güvenlik Tedbirleriyle Yıkıldı

Depremlerde hasar alan Karayolları Camisi’nin minaresi ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Gsim Kadın Personellerimizden Depremzede Çocuklara Pasta Sürprizi

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve birçok ilimizi etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler birçok ilde yıkımlara ve can kaybına sebebiyet verdi. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kadın personelleri depremzede çocuklar için mutfağa girerek çeşitli pastalar hazırladı.

Başkan Şerifoğulları Depremin Ardından Şehir Genelinde İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, merkez üssü Kahramanmaraş olan toplam 11 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından Elazığ’daki çalışmalarını sürdürüyor.

Sıcak Yemekler Depremzedeler İçin Kaynıyor

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve birçok ilimizi derinden etkileyen iki büyük deprem sonucu birçok insan evsiz veya evlerini terk etmek durumunda kaldı

Milletvekili Demirbağ, Elazığ’da Misafir Edilen Depremzedeleri Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş depremlerinin ardından GSB Elazığ Yurtlarında kalan depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

Gsim Depremzedelerin Sağlığı için Dezenfekte Ediyor

6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin ardından Kahramanmaraş ve çevre illerden gelen depremzedeler için Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olan Elazığ Yurtlarında, ikame ettirilen vatandaşların sağlığı için hijyen çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Ak Parti Elazığ Teşkilatından Malatya'da ki Depremzedelere Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti Elazığ İl Teşkilatından 200 kişilik heyet, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya’daki vatandaşlara geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziver Air'den Tahliye Uçuşu Yapan Özel Jetlere Hangarda Konaklama İmkanı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık deprem felaketinin ardından ZİVER Air olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz.

Milletvekili Ağar, Depremzedelerin Taleplerini Dinliyor, İhtiyaçlarına Çözüm Arıyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Elazığ ve Malatya’da incelemelerini sürdürüyor, depremzede vatandaşlarla bir araya geliyor.

Yıldırım: "Depremin yaralarını dayanışmayla sarıyoruz"

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarının dayanışmayla sarıldığını belirterek, büyük bir yardımlaşma örneği sergileyen Elazığ halkına özverili davranışlarından ötürü teşekkür etti.

Demirbağ Depremzedeleri Ziyaret Etti

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgedeki yaralılar Elazığ'a getirilerek Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Merih Demiral'dan Açık Artırmalı Destek

Kahramanmaraş merkezli deprem 10 ilimizde ciddi yıkımlar meydana getirdi.