Metin Haberleri
SON DAKİKA

Metin Haberleri

Milletvekili Bulut Deprem Süreciyle İlgili Genel Bir Değerlendirme Yaptı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut deprem sürecinde sık sorulan sorularla ilgili açıklama yaptı.

Başkan Şerifoğulları: Millet Bahçesi’ni Hemşerilerimizin Hizmetine Sunacağız

Elazığ Belediye Meclisi 2022 Ekim ayı toplantılarında Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’nün Malatya yoluna taşınarak mevcut yerine millet bahçesi yapılacağını duyurmuştu.

Milletvekili Bulut: Elazığ Belediyemiz bu İmkanı Değerlendirecektir

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, karayolları 8. Bölge Müdürlüğünü yeni yerine taşı taşıyacaklarını yerine millet bahçesi yapacaklarını duyurdu.

Ak Parti Heyeti Palu,Arıcak ve Alacakayada

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut beraberinde AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve parti teşkilatı ile birlikte depremden etkilenen Palu, Arıcak ve Alacakaya’da ve ilçelere bağlı köylerde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Bulut ve Başkan Yıldırım MÜSİAD Toplantısına Eşlik Etti

MÜSİAD Elazığ Şubesinin toplantısına AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım da katılımı sağladı. Toplantının gündeminde deprem sonrasında Elazığ’ın ekonomik süreci vardı.

AK Parti Heyeti Depremzedelerle Birlikte

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Milletvekili Metin Bulut depremzedeleri ziyaret etti.

ETSO: Elazığ'da Hep Birlikte Güzel İşlere İmza Atacağız

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı İdris Alan’la bir araya geldi. Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, Milletvekili Bulut’tan ikinci OSB’nin bir an önce tamamlanması için taleplerini iletti.

Bulut: Elazığ’da Lisanssız Elektrik Üretim Uygulaması Devam Edecek

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 11 ilde lisanssız elektrik üretim faaliyetlerinin deprem sonrası çalışmalar tamamlanana kadar devam edeceğini bildirdi.

Metin Uca Gözaltına Alındı

Metin Uca İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı!

Külünk Gençlerle Buluşmak İçin Elazığ'a Geliyor

Önceki dönem AK Parti İstanbul milletvekili, AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk Elazığ'a geliyor.

Metin ŞENTÜRK, Elazığ'da “Genç Bakış Açısı” Programına Katıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Genç Bakış Açısı” programı Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Elazığ’da da hayat buldu.

Başkan Şerifoğulları’ndan Dev Spor Kompleksi Yatırımı

Altyapı’dan üstyapıya, ulaşımdan spora, eğitimden kültür ve sanata dair birçok vizyon projeyi hayata geçirerek vatandaşın hizmetine sunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın önemli bir projesi daha hayata geçiyor.

Milletvekili Bulut, Stadyum’u Gezdi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yapımı devam eden Stadyum incelemelerde bulunan Ak Parti Milletvekili Metin Bulut, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ve Yüklenici Firma Yetkilileri ile birlikte yapımına devam edilen Yeni Şehir Stadyumunda incelemelerde bulunan Bulut, ilgililerden devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bulgaristan'da Erken Seçim Kararı

Bulgaristan'da hükümetin kurulamaması üzerine ülkede ekim ayında erken genel seçim yapılacak.

Yüzme Türkiye Şampiyonası Elazığ’da Başladı

Okul sporları paletli yüzme küçükler, yıldızlar ve gençler Türkiye Şampiyonası ilimiz olimpik yüzme havuzunda başladı

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Anne Dostu Hastane Seçildi

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde anne adaylarının güvenli ve nitelikli ortamlarda doğum hizmetine ulaşmalarını sağlanmasından dolayı “anne dostu hastane unvanı” ödülü verildi.

Gözeli istikametinde trafik kazası

Sivrice – Gözeli yolunda iki araç çarpıştı. Kazada biri ağır üç kişi yaralandı.

Bulut-Erol Düellosu devam ediyor!

Elazığ'da son birkaç günde yaşanan yoğun yağış sebebiyle CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Metin Bulut arasında "hizmet ve belediyecilik" üzerinden gerginlik devam ediyor.

Milletvekili Bulut'tan önemli açıklamalar

Elazığ AK Parti Milletvekili Metin Bulut, Elazığ’da yaşanan sel felaketi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Usta sanatçı Metin Özlen vefat etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kukla sanatçısı Metin Özlen'in tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat ettiği duyurdu.

Memur Sen, Bayramın İlk Gününde Bir Araya Geldi

Memur Sen İl Temsilciliği’nde 2 yılın ardından bayramlaşma programı gerçekleşti. Üyeleri ile bir araya gelen Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi’ye Ak Parti Milletvekilleri Metin Bulut ve Zülfü Demirbağ da eşlik ettİ.

KAŞINMAYIN O HATTI KAPATIRIZ!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, iki ülke sınırının Laçın istikametinde Ermenistan askerlerinin Azerbaycan mevzilerine top atışlarıyla saldırdığını duyurdu.

TERÖRE PENÇE DARBESİ!

Mehmetçik, Metina ve Avaşin Basyan bölgelerinde devam eden Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarıyla, zorlu arazi koşullarına rağmen teröristler tarafından kullanılan mağaralara tek tek girerek