Nisan Haberleri
SON DAKİKA

Nisan Haberleri

ETSO Başkanı Alan: Manifestomuz ile ilgili kim taahhütte bulunursa başımızın üstünde yeri var.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Nisan Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Sedat Karataş başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Başkan İdris Alan ve Meclis üyeleri katıldı. Başkan Alan “Elazığ’daki tüm parti adayları seçim süreci boyunca istedikleri an konferans salonunu istedikleri an meclis salonunu açarız. Bizim tüm adaylara kapımız açık” dedi.

Başkan Şerifoğulları’nın 23 Nisan Mesajı “Bayram İçinde Bayram Yaşıyoruz”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Elazığ Gsim Başarıya Doymuyor

13-16 Nisan 2023 tarihlerinde İstanbul da düzenlenen Paletli Yüzme Kulüpler arası Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen şampiyonada Elazığ Hazar Spor Kulübü sporcusu Elanaz Taneli 1 Altın 4 Gümüş ve 3 Bronz madalya ile yarışmayı tamamladı. Böylelikle Elazığ'a 1 Türkiye Şampiyonluğu, 4 Türkiye 2. liği, 3 Türkiye 3. Lüğü kazandırıldı.

Elazığ Belediyesi'nden Vizyon Bir Proje Daha

Elazığ Belediyesi’nin şehrin enerjisinin doğanın ritmiyle buluşacağı yepyeni bir yaşam alanı olarak inşa edeceği Batı Prestij Konutları'nın satışı başladı. Batı Prestij Konutları’nın satışı, 17 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında lansmana özel fiyatlarla gerçekleştirilecek. Aynı zamanda Elazığ Belediyesi, bu projeden gelmesi planlanan ek gelirleri Türkiye’de bir ilke imza atarak kentsel dönüşüm çalışmalarına aktararak vatandaşlara 50-75 bin lira arasında teşvik amaçlı hibe kira yardımı verecek.

Elazığ Belediyesi'ne Alınacak 150 Geçici İşçi 17 Nisan'da Kurayla Belirlenecek

Geçtiğimiz günlerde Elazığ Belediyesi bünyesinde 5 ay 29 gün süreyle çalıştırılmak üzere 150 erkek işçi alımının yapılacağı duyurulmuştu.

Nisan ayında en çok hangi otomobil markaları tercih edildi?

Türkiye'de otomobil ve hafif ticari araç pazarına ilişkin nisan ayına ait veriler paylaşıldı. İşte geçtiğimiz ay en çok satılan 10 otomobil markası...

Elazığ Defterdarı Serdar Esen Görevine Başladı

9 Nisan Cumartesi günü Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararı ile Elazığ Defterdarlığı görevine Serdar Esen getirildi. Defterdar Serdar Esen bugün göreve başladı.

23 Nisan dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Göktaş, koltuğunu çocuklara devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Fırat Üniversitesi de bu özel günde kapılarını çocuklara açtı.

Başkan Şerifoğulları: Çocuklar Hepimizin Ortak Emanetidir

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102'nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ahmet Gül hangi ismi eleştirdi?

Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Gümüşkavak Mahallesi Muhtarı Ahmet Gül 14 nisan perşembe günü sosyal medya adreslerinden yaptığı açıklamayla gündem oldu.