Otopark Haberleri
SON DAKİKA

Otopark Haberleri

Elazığ, İkinci Meydanına Kavuştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, şehrin kimliğine değer kazandıran seçim vaatleri arasında yer alan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı hizmete sunuldu.

Cumhuriyet Meydanı'na Vatandaşlardan Tam Not

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında olan ve vatandaşların uzun yıllardan beri beklediği Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı'nda çalışmaların 95'i tamamlandı.

Başkan Şerifoğulları ve AK Parti Elazığ Milletvekili Ağar’dan Yatırımlara İlişkin İnceleme

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar ile birlikte şehrin gelecek vizyonuna değer katan meydan ve yer altı otoparkı inşası başta olmak üzere çalışma sahalarında incelemelerde bulunarak Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları, Kapalı Çarşı Ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki Çalışmaları İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme projesi ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesinde Sona Gelindi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vizyon projeleri arasında yer alan ve tamamlanmasıyla birlikte şehrin otopark ihtiyacını büyük oranda karşılayacak olan “Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı" projesi ile çevresinde başlatılan altyapı çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi'nden Kamuoyuna Duyuru

Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı projemizin inşaat çalışmaları belirlenen program dahilinde devam etmektedir.

Başkan Şerifoğulları: “Şehrimizi Değerleriyle Güçlendiriyoruz”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı inşası ile Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi Kent Meydanı Çalışma Sahasındaki Ağaçları Taşıyacak

Elazığ Belediyesi, Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Projesi çalışmaları kapsamında alanda yer alan 20 adet ağacı, şehrin muhtelif noktalarındaki park ve yeşil alanlara taşıyacak.

Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesinde Sona Doğru

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı inşa çalışmaları tüm hızıyla ilerliyor.