Oy Haberleri
SON DAKİKA

Oy Haberleri

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki: “İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu’ya dikkat”

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki: “İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu’ya dikkat” - "Bazen depremde fay hattı geriye dönebiliyor. O zaman Bingöl, Karlıova, Bitlis, Muş ve Van’a kadar devam eden geriye dönüşte bir deprem olabileceğini söyleyebiliriz. Türkiye genelinde ise Marmara Bölgesi ve İzmir’de deprem olabilir” - “Elazığ’daki fay yeni kırıldı, hemen bir deprem beklemiyoruz ama Malatya ve Tunceli taraflarında şimdi değil de ileride bir deprem olabilir. Genel olarak bu bölgede 5 veya 10 senede bu büyüklükte bir deprem olacağını düşünmüyorum”

Kandemir'den Şerifoğulları'na Övgü

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Elazığ'ın belediyecilik anlamında başarılı işlerin yapıldığı şehirlerden biri olduğunu söyleyerek, yapılan hizmetlerden dolayı başta Şahin Şerifoğulları olmak üzere tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.

Elazığ İl Özel İdaresi Merkeze Bağlı; Günaçtı, Koçharman, Kozluk, Sakabaşı, Sarıçubuk ve Sarılı Köylerinde Yeni Sulama Suyu Projelerini Tamamladı

Elazığ İl Özel İdaresi Merkeze Bağlı; Günaçtı, Koçharman, Kozluk, Sakabaşı, Sarıçubuk ve Sarılı Köylerinde Yeni Sulama Suyu ProjeleriniTamamladı

YAŞAYAN STADYUM’DA OKÇULUK VE JUDO SALONU HAZIR

Geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve maçların oynanmaya başlandığı Elazığ Atatürk Stadyumu’nda bulunan Okçuluk ve Judo salonu faaliyete geçti.

“Aşiyan’da bir ölü Orhan Veli’yim’ tiyatro oyunu seyircisiyle buluştu

“Aşiyan’da bir ölü Orhan Veli’yim’ tiyatro oyunu seyircisiyle buluştu

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'na Çevre İllerden De Yoğun İlgi

Kapılarını açtığı günden itibaren kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı, ulusal ve yerel şair-yazarların imza ve söyleşi programlarıyla devam ediyor.

Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı Yarın Başlıyor

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde organize edilecek olan 4. Kitap Fuarı, yarın başlayacak. Birbirinden kıymetli şair ve yazarların okuyucularla buluşacağı fuar, 9 gün boyunca devam edecek.

Elazığ Belediyesi Ahşap Oymacılığı Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başlıyor

Elazığ Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle "Hayat Boyu Öğrenme Projesi" kapsamında hayata geçirilen Ahşap Oymacılığı Kursu için yeni dönem kayıtları 25 Ekim 2023 tarihinde başlıyor.

Elazığ İl Özel İdaresi, Baskil İlçesi Doğancık Köyünde Güneş Enerjisi Sistemli Sulama Projesini Tamamladı

Elazığ İl Özel İdaresi, şehrimizde tarımsal üretimi desteklemek amacıyla sulama projelerini tamamlayarak hizmete açmaya devam ediyor.

Ejder Açıkkapı'dan Hastane Mesajı: Palu ve Kovancılar İlçelerimize Hayırlı Olsun

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Palu Kovancılar arasındaki 150 yataklı devlet hastanesinin ihalesinin kesinleştiğini, kısa süre içerisinde iki ilçeyi önemli ölçüde rahatlatacak olan hastanenin yapımına başlanacağını söyledi.

Başkan Şerioğulları, Spor Köyü İnşa Çalışmalarını İnceledi

Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesiyle başladığı hizmet yolculuğuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi’ne cazibe kazandıracak Spor Köyü inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Açıkkapı TBMM Genel Kurulunda Konuştu: Katil, Soykırımcı İsrail'i Lanetliyorum!

Açıkkapı TBMM Genel Kurulunda Konuştu: Katil, Soykırımcı İsrail'i Lanetliyorum!

Ejder Açıkkapı: Elazığ'ımız İçin Çalışan, Taş Üstüne Taş Koyan Herkese Teşekkür Ediyoruz

Ejder Açıkkapı: Elazığ'ımız İçin Çalışan, Taş Üstüne Taş Koyan Herkese Teşekkür Ediyoruz

Köy muhtarının hayvan sevgisi: Çeyrek asırdır sahipsiz köpekleri besliyor

Köy muhtarının hayvan sevgisi: Çeyrek asırdır sahipsiz köpekleri besliyor

Oyuncak ayı ve yakıt deposuna zulalanmış uyuşturucular ele geçirildi: 5 gözaltı

Oyuncak ayı ve yakıt deposuna zulalanmış uyuşturucular ele geçirildi: 5 gözaltı -Elazığ'da torbacılara operasyon: 5 gözaltı

Ödüllü şef Ankara’yı bıraktı, köyünde orcik üretimine başladı

Coğrafi tescilli ürün ‘orcik’ için kazanlar kaynamaya başladı.

Elazığ İl Özel İdaresinden Güneş Enerjisi Sistemli İçme Suyu Tesisi

Elazığ İl Özel İdaresi, merkez Sarıkamış Köyü’nde Güneş Enerjisi Sistemli içme suyu tesisi kurma çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı.

Milletvekili Işıkver'den SGK Teminat Sorunu İçin Girişim

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, SGK borçlarının 31 Ağustos 2023 tarihine kadar yapılandırılması için SGK tarafından talep edilen Teminat Mektubu sorununu MHP Genel Merkezine taşıyacağını ve Cumhur İttifakının çözüm üreten yaklaşımı ile iş dünyasının beklentilerinin karşılanacağına inandığını söyledi.

Elazığ'da Milli Maç Heyecanı Yaşanacak

A Milli Kadın Futbol Takımının, Litvanya ile oynayacağı maç Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanacak.

AK Parti Hal Köyü’nde Muhtarlarla Buluştu

Köylere giderek bölge bölge muhtardan sorunları dinleyen AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik’in bu defaki durağı Hal Köyü oldu.

Gizem Özer, Güney Kore Yolcusu

Haziran ayında Polonya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2023 Avrupa Oyunları’nda branşında bronz madalya kazanarak 2024 Paris Olimpiyatları’na katılma hakkı elde eden Elazığ Belediyespor Kulübü Boksörümüz Gizem Özer, Güney Kore’de düzenlenecek olan Milli Takım kampına katılacak.

2 Sporcu Milli Takımda

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu 2023 yılı faaliyet programında yer alan Bocce Volo Atış Oyunları Türkiye Şampiyonası Mersin’de gerçekleştirildi.

Başkan Şerifoğulları İle Yola Devam

Elazığ kamuoyunu önümüzdeki dönemle ilgili kanaatini netleştirdi…

İlimiz Türkiye Derecesine Doymuyor

TURKCELL U16-U18 Türkiye Atletizm Şampiyonası Konya'da düzenlendi.

Toyota'dan Fırat Üniversitesi'ne Hibrit Araç Hediyesi

Toyota Lojistik Servisleri Türkiye tarafından mesleki eğitimi desteklemek amacıyla Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi’ne araç hibe edildi.

Prof. Dr. Keleş: “Millet İttifakının amacı belli, halkımız bunu görüyor”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekerek, Millet İttifakının amacının hizmet olmadığını söyledi.

Elazığ Belediyesi'nden Kamuoyuna Duyuru

“Elazığ Belediyesi Geri Dönüşüm Parkı’na Zarar Veren Şahıslar Tespit Edildi, Hukuki Süreç Başlatıldı”

Yanılmaz: “Gençlik Üzerinde En Yüksek Oyu Alan Parti AK Parti Olacak”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, katıldığı televizyon programında siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Prof. Dr. Yasemin Açık’a İlgi Her Geçen Gün Artıyor

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam ediyor. Elazığ’ı karış karış gezen Prof. Dr. Yasemin Açık vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Nazırlı: 'Elazığ'ın Geleceğini Birlikte İnşa Edeceğiz'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti'nin Elazığ'da yapmış olduğu birçok yatırımın, Elazığ'ın geleceğini inşa etme iddialarının teminatını oluşturduğunu söyledi.