Savunma Haberleri
SON DAKİKA

Savunma Haberleri

Bakan Akar'dan Elazığ Belediyesi Çadırına Ziyaret

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Elazığ Belediyesi Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi tarafından Kahramanmaraş’ta kurulan psikososyal destek çadırını ziyaret etti.

Pençe-Kilit Operasyonunda Şehidimiz Var

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 3 askerimizin şehit olduğunu, 4 askerimizin de yaralandığını açıkladı.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den Önemli Açıklamalar

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, NTV yayınında savunma sanayii projelerindeki son durumu anlattı. Milli Savaş Uçağı'nın 2023 yılında hangardan çıkacağını söyleyen Başkan Demir, "Tecrübelerimizle Milli Savaş Uçağı'na çok farklı kabiliyetleri kazandıracağız" dedi.

Bakan Akar’dan ‘sığınmacı’ açıklaması

Bakan Akar’dan sığınmacılar hakkında açıklama yaptı. BM kriterlerine uygun dönüş için çaba gösteriliyor ifadelerine yer verdi.

KAŞINMAYIN O HATTI KAPATIRIZ!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, iki ülke sınırının Laçın istikametinde Ermenistan askerlerinin Azerbaycan mevzilerine top atışlarıyla saldırdığını duyurdu.

SAVUNMA SANAYİDEN MÜTHİŞ ATAK!

Türkiye'nin en büyük sanayi kümesi SAHA İstanbul'un düzenlediği SAHA EXPO Savunma ve Havacılık Hibrit Fuarı'nda 31 sözleşme, anlaşma ve protokol imzalandı.