Seçimler Haberleri
SON DAKİKA

Seçimler Haberleri

Yıldırım: "Kızılcahamam Kampımız verimli ve dolu dolu geçti"

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi tarafından Kızılcahamam'da düzenlenen ve 3 gün süren İl Başkanları Çalışma Kampının verimli ve dolu dolu geçtiğini belirterek, kampta yerel seçimlerle ilgili önemli konuların istişare edildiğini vurguladı.

Maceraya Gerek Yok

Yerel seçimler yaklaştıkça, siyasetin kazanı kaynamaya başladı. Elazığ'da isimler bir bir belirmeye başladı.

Prof. Dr. Keleş: “Millet İttifakının amacı belli, halkımız bunu görüyor”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekerek, Millet İttifakının amacının hizmet olmadığını söyledi.

Şerifoğulları: “İstikametimiz Belli, Daha Müreffeh Bir Gelecek İçin ‘Türkiye Yüzyılı'na Yürüyoruz"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde şehrin dört bir yanında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Milletvekili Adayı Öz: “Bu Seçim, Hizmetlerin Devam Edip Etmemesi Noktasında Bir Yol Ayrımıdır

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Yanılmaz: “Elazığ’I İlk 5 Şehir Arasına Yerleştirmeyi Hedefliyoruz”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Elazığ’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye bugüne kadar en güçlü desteği veren illerden biri olduğunu anımsatarak, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanına en çok destek veren 5 şehirden birinin Elazığ olacağına inandığını vurguladı.

Başkan Şerifoğulları: “İstikametimizi Bozmadan Milletimiz İçin İstikbalimiz İçin Yolumuza Devam Etmeliyiz”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, coşkulu bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirilen Sürsürü Mahallesi SKM açılışında yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin kaderini tayin edecek 14 Mayıs Seçimleri'nde, Allah’ın izniyle ve milletimizin desteğiyle yeni bir zaferi daha hep birlikte yazacağız.” dedi.

Milletvekili Adayı Öz: “Milletimiz, HDP İle Kapalı Kapılar Ardında Pazarlık İçinde Olanlara Sandıkta Gereken Cevabı Verecektir”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “Milletimiz, 14 Mayıs seçimlerinde bir kez daha 21 yıldır bu memlekete asırlık hizmetler kazandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacaktır. Milletimiz HDP ile kapalı kapılar ardında pazarlık içinde olanlara sandıkta gereken cevabı verecektir.” dedi.

Nazırlı Elazığlı Gençlere Seslendi: “Beklenen Gün Kapımıza Dayanmıştır”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığlı genç seçmenlere seslenerek 14 Mayıs Seçimlerinin büyük önem taşıdığını ve gençlerin destekleriyle zaferin yakın olduğunu söyledi.

İdris Alan’dan Manifesto

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ iş dünyasının sorunlarının çözülmesine yönelik olarak seçimler sonrasında atılması gereken adımlar ile ilgili olarak bir manifesto yayınladı.

Yanılmaz: “14 Mayıs seçimleri tarihi bir yol ayrımıdır”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye açısından bir yol ayrımı olduğunu vurguladı.

Yanılmaz: “14 Mayıs'ta Zalimleri Değil Mazlumları Sevindireceğiz”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, 14 Mayıs 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “Seçimlerde Elazığ’da ve Türkiye genelinde AK Parti büyük bir zaferle ayrılacak ve inşallah zalimler değil mazlumlar sevinecek” dedi.

BBP Elazığ Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Cumhur İttifakı içerisinde kendi ad, amblem ve adaylarıyla 14 Mayıs seçimlerine katılacak olan BBP, düzenlediği bir toplantıyla seçim beyannamesini açıkladı. Programda aynı zamanda Elazığ milletvekili adayları tanıtıldı.

Erol: 'Bağımsız Adaylar, Listeye Tepkinin Eseridir'

Elazığ Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak'ı ziyaret eden Elazığ CHP Milletvekili Gürsel Erol, 14 Mayıs seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

AYM Seçimleri Yapıldı

Anayasa Mahkemesi Başkanlığına Zühtü Arslan seçildi.

ETSO Seçimler Hakkında Açıklama Yaptı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın 5174 sayılı TOBB kanunu gereğince 2022-2026 dönemi Organ seçimleri 12 Kasım 2022 tarihinde Koç İlköğretim Okulu’nda 1.Merkez Seçim Kurulu gözetiminde 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir…

Başkan Arslan'dan Oda Seçimleri Öncesi Önemli Açıklama

Saygıdeğer Elazığ kamuoyu, odamızın çok değerli üyeleri, kıymetli basın mensupları. Hepinizi şahsım ve Elazığ Ticaret ve sanayi Odamız adına saygı ile selamlıyorum.

Siyasetin Rönesansı: NONE OF THE ABOVE!

2023 Genel Seçimleri yaklaşıyor, aday adayları yavaş yavaş sahaya inmeye başladı. Fakat, şüphesiz Türkiye'nin göreceği en çekişmeli, en zor sınavlardan biri olacak. Tabi bu her iki blok içinde böyledir.

Başkan Gürgözeler: İYİ Elazığ'da Birinci Parti Olacak

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, geçtiğimiz günlerde bir anket firması tarafından açıklanan “Siyasi Eğilimler Araştırması: Elazığ Örneği” başlıklı anket sonuçlarını değerlendirdi.

Genel Başkan Erbakan'dan 2023 İçin Önemli Açıklama

Bu milletin asıl beklediği müjde 2023 seçimlerinde bu iktidarın gittiğini görmektir. Yeniden milli görüş iktidarının gelmesidir. Millete asıl müjde bu olacak.

Kovancılar'ın 2024'te tercihi kim olacak? Kovancılar Araştırma Sonuçları haberimizde...

Arkhe Reklam-Yazılım ve Araştırma Ajansı tarafından, "Aşağıdaki isimlerden hangisini 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı olarak görmek istersiniz?" adlı bir saha çalışması yapıldı.

Talip Aslan Aday Olduğunu Açıkladı

Elazığ Mobilyacılar Ve Marangozlar Odası Başkanlığı seçimlerinde talip aslan aday olduğunu açıkladı.