Türkiye Haberleri
SON DAKİKA

Türkiye Haberleri

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki: “İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu’ya dikkat”

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki: “İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu’ya dikkat” - "Bazen depremde fay hattı geriye dönebiliyor. O zaman Bingöl, Karlıova, Bitlis, Muş ve Van’a kadar devam eden geriye dönüşte bir deprem olabileceğini söyleyebiliriz. Türkiye genelinde ise Marmara Bölgesi ve İzmir’de deprem olabilir” - “Elazığ’daki fay yeni kırıldı, hemen bir deprem beklemiyoruz ama Malatya ve Tunceli taraflarında şimdi değil de ileride bir deprem olabilir. Genel olarak bu bölgede 5 veya 10 senede bu büyüklükte bir deprem olacağını düşünmüyorum”

Ejder Açıkkapı, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2024 Yılı Bütçesi Üzerine Konuştu

Ejder Açıkkapı, Türkiye'nin zorluklarla dolu tarihine ve Milli Mücadele dönemine atıfta bulunurken, . eğitimde iyileşme gerektiğinin farkında olduklarını vurgulayarak, geçmişte vesayet odaklarının eğitimdeki ilerlemeye engel olduğunu vurguladı.

TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜSÜ ELAZIĞ’DAN

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen, Türkiye'nin En Güçlüsü Final Yarışması Ankara’da düzenlendi.

Sefer Sayıları İvedilikle Artırılmalıdır

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Harput Bölge Temsil Kurulu Başkanı Cuma Gülnar, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Baysaş ve Bölge Temsilci Kurulu Uzmanı Müyesser Ünsaldı Yönetim Kurulu Başkanımız İdris Alan'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Elazığ’ın Turizmi ve sefer sayılarındaki yetersizlik konuları görüşüldü.

Başkan Şerifoğulları'ndan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

Kuraş Türkiye Şampiyonası'ndan Elazığ'a Şampiyonluk

Kuraş Türkiye Şampiyonası'ndan Elazığ'a Şampiyonluk

Türkiye’nin ilk 'Kahve Fincanı Müzesi' açıldı

Türkiye’nin ilk 'Kahve Fincanı Müzesi' açıldı

Ankara'dan Elazığ'a Türkiye İkinciliği

20-22 Ekim tarihleri arasında Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından Ankara’da Minikler 100. Yıl Salon Türkiye Şampiyonası düzenlendi.

Kutlu'ya Önemli Görev

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İcra Komitesi açıklandı.

Ejder Açıkkapı: Güçlü Elazığ, Güçlü Türkiye için Var Gücümüzle Çalışacağız

Ejder Açıkkapı: Güçlü Elazığ, Güçlü Türkiye için Var Gücümüzle Çalışacağız

Ejder Açıkkapı: Türkiye Yüzyılı İçin Hep Yeni, Hep İleri Diyeceğiz!

AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi başladı. Kongrede Elazığ Milletvekilleri, Belediye Başkanı , İl teşkilatı ve Büyük Kongre Delegeleriyle yer alan Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Anadolu Yıldızlar Liginde Elazığ Rekorlara İmza Attı

Elazığlı sporcular, Anadolu Yıldızlar Ligi'nde rekora imza atarak Atletizm, Basketbol, BOCCE, Cimnastik, Futbol, Güreş, Hentbol, Oryantring, Taekwondo, Yüzme, Sutopu branşlarında Türkiye Finaline Katıldılar. Toplam 64 Türkiye Birincisi 37 Türkiye derecesi ve BOCCE, Yüzme, Taekwondo, ve sutopu branşlarında 24 adet madalya ile katıldığı müsabakalarda Türkiye derecelerine imza attı.

Sutopu Takımı Analigde Türkiye 4.sü

2023 Osman Bayrakdar Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Sutopu Türkiye Birinciliği müsabakaları Nevşehir’de gerçekleşti.

Taekwondo Türkiye Şampiyonası'nda Elazığ Rüzgarı

Analig Yıldızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonası Sinop ilinde gerçekleştirildi. İlimizi temsil etmek üzere 2 sporcu şampiyonaya katıldı.

IMF verilerine göre Türkiye'nin altın rezervi ne durumda?

Uluslararası Para Fonu (IMF) verilerine göre, Türkiye'nin altın rezervleri temmuzda düşüş gösterdi.

Yüzmede Türkiye Derecesi

Giresun ilinde Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Yüzme Birinciliği Müsabakaları düzenlendi.

Elazığ'da Yeni Branşta Bir İlk

25-30 Temmuz tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde Milli Birlik Türkiye Çim Hokey Şampiyonası gerçekleştirildi.

Elazığ'da Cimnastikte Bir İlk Yaşandı

Türkiye Artistik Cimnastik Analig müsabakaları Mersin’de gerçekleştirildi. İlimizde bir ilk olarak Gençlik ve Spor Kulübü takımı Cimnastikte Türkiye Finallerine kaldı.

2 Sporcu Milli Takımda

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu 2023 yılı faaliyet programında yer alan Bocce Volo Atış Oyunları Türkiye Şampiyonası Mersin’de gerçekleştirildi.

Süt Üretiminde Artış Yaşandı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Türkiye genelinde toplanan inek sütü miktarı, haziranda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1,9 artışla 867 bin 11 tona çıktı.

Türkiye Derecesi Elazığ'da Kırıldı

Kahramanmaraş depreminde kaybettiğimiz değerli sporcularımızdan merhum Eshabil Fidan’ın anısına düzenlenen Havalı Silahlar Yıldızlar Yarışması 7-8 Ağustos tarihlerinde Elazığ Havalı Silahlar Atıcılık Poligonunda gerçekleştirilerek sona erdi.

İlimiz Türkiye Derecesine Doymuyor

TURKCELL U16-U18 Türkiye Atletizm Şampiyonası Konya'da düzenlendi.

Özer Macit 2023 Türkiye Esnaf Oscarları anketinde ödül alacak

AK Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Macit, Bursa'da çıkan ve ulusal düzeyde yayım yapan aylık Türkiye Esnaf Haber Dergisi'nin düzenlediği "Türkiye Esnaf Oscarları" anketinde en başarılı Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı seçildi.

Elazığ Gençlik Spor Kulubü Su Topu Takımı Namağlup Türkiye Finallerinde

Yozgat ilinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Su Topu Grup Müsabakalarına şehrimizi temsilen katılan Gençlik ve Spor Kulübü Su Topu Kız ve Erkek Takımı 18 Takım arasından namağlup olarak Türkiye Finallerine katılacak.

Toyota'dan Fırat Üniversitesi'ne Hibrit Araç Hediyesi

Toyota Lojistik Servisleri Türkiye tarafından mesleki eğitimi desteklemek amacıyla Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi’ne araç hibe edildi.

Nazırlı: “Türkiye Yüzyılı’nda kadınlarımızın rolü büyük olacak”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, “Kadınlarımızın desteği ve duasıyla bugünlere geldiğimiz gibi, inşallah Türkiye Yüzyılı'nı da onlarla birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

Açık ‘100 Kadın Patron’ Listesinde 14. Sırada Yer Aldı

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fast Company Türkiye Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü açıklanan “100 Kadın Patron” listesinde üst üste dördüncü kez yer alma başarısı gösterdi.

Elazığ'da Birlik ve Beraberlik Buluşması Yapıldı

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “AK PARTİ, HER TÜRLÜ ENGELLEMELERE VE SALDIRILARA RAĞMEN BÜYÜYEN, GÜÇLENEN TÜRKİYE’NİN ADIDIR” “BİR TARAFTA ESER VE HİZMET SİYASETİ, DİĞER TARAFTA YIKIM VE TAKOZ SİYASETİ” Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Elazığ’ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Cumhuriyet Meydanı, Gazi Caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Milletvekili Adayı Öz: “Türkiye Yüzyılı'nda Hizmetlerimiz Artarak Devam Edecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şerifoğulları: “İstikametimiz Belli, Daha Müreffeh Bir Gelecek İçin ‘Türkiye Yüzyılı'na Yürüyoruz"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde şehrin dört bir yanında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.