Vizyon Proje Haberleri
SON DAKİKA

Vizyon Proje Haberleri

Söz Verdiğini Yapan Başkan'da Bir Başka

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın söz verdiği vizyon projeleri arasında yer alan şehrin geleceğine yönelik büyük yatırımlarından biri daha hayata geçti.

Başkan Şerifoğulları, Tarihi Harput-Hüsyenik Yolu'nda

Vizyon projeleri yatırıma dönüştürerek Elazığ’ı geleceğe taşımaya devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, medeniyetler merkezi Harput’a uzanan tarihi Hüseynik Yolu’nun sona gelinen çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi, Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni Düzenleyecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla 17 Ağustos Perşembe günü (Yarın) Elazığ Belediyesi tarafından Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan projelerin Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni gerçekleştirilecek.

Cumhuriyet Meydanı'na Vatandaşlardan Tam Not

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında olan ve vatandaşların uzun yıllardan beri beklediği Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı'nda çalışmaların 95'i tamamlandı.

Uganda Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yetkilileri Elazığ’da

Uganda Cumhuriyeti Hükümeti Devlet Büyükleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan Coğrafi Bilgi Sistemleri projesi hakkında bilgi almak üzere Elazığ’a geldi.

Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesinde Sona Gelindi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vizyon projeleri arasında yer alan ve tamamlanmasıyla birlikte şehrin otopark ihtiyacını büyük oranda karşılayacak olan “Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı" projesi ile çevresinde başlatılan altyapı çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları’ndan Dev Spor Kompleksi Yatırımı

Altyapı’dan üstyapıya, ulaşımdan spora, eğitimden kültür ve sanata dair birçok vizyon projeyi hayata geçirerek vatandaşın hizmetine sunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın önemli bir projesi daha hayata geçiyor.

Hizmet ve Vatandaş Odaklı Siyaset: Şahin Şerifoğulları

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın vizyon projelerinin başında gelen Şehirlerarası Otobüs Terminali Projesinin inşaatı hızla devam ediyor.

Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesinde Sona Doğru

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı inşa çalışmaları tüm hızıyla ilerliyor.