Yayın Haberleri
SON DAKİKA

Yayın Haberleri

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI EVLİYAOĞLU’DAN ELMİYAD’A ZİYARET

Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Haydar Evliyaoğlu, Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci ile bir araya gelen Evliyaoğlu, gezileri hakkında açıklamalarda bulundu.

“Elazığ, Vatanına Sevdalı Bir Şehirdir”

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Erhan Bahçeci, Elazığspor taraftarlarının Kelkit Hürriyetspor deplasmanında maruz kaldığı olaylar ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı.

DEMİRTAŞ’TAN ELMİYAD’A ZİYARET

AK Parti Palu Belediye Başkan Aday Adayı Vahdettin Demirtaş, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

İdris Alan’dan Manifesto

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ iş dünyasının sorunlarının çözülmesine yönelik olarak seçimler sonrasında atılması gereken adımlar ile ilgili olarak bir manifesto yayınladı.

Başkan Şerafettin Yıldırım'ın Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 178. yıldönümü mesajı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 178. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Demirci'den Kadınlar Günü Mesajı

ZİVER Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, İş İnsanı Veysel DEMİRCİ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Elazığspor'dan Rezerv Lig Çıkışı

Alt liglerdeki kulüplerin TFF’nin rezerv ligle ilgili alacağı karara tepkileri devam ediyor. Elazığspor Başkanı Serkan Çayır da yayınladığı açıklamada rezerv lig projesinin 3. lig kulüplerine zarar vereceğini belirterek, bu projeyi asla kabul etmediklerini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Omuz Omuza

TFF"den açıklama

Fırat Üniversite'sinde TÜBİTAK 2209-A Proje Yazma Eğitimi Verildi

Proje ve bilimsel yayın sayısında sürdürülebilir bir artış hedeflenen Fırat Üniversitesi’nde, öğretim elemanlarının ardından öğrencilere yönelik de Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Programları proje yazma eğitimleri verildi.

ETSO Başkan Adayı Ali Şekerdağ Ortak Yayında Açıklamalar Yapacak

Şekerdağ'dan görev alacakların anlatılacağı toplantı çağrısı

Başkan Arslan’dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan 12 Eylül 2022 tarihinde başlayan yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle yayınladığı mesajında “Büyük bir heyecanla başlayan 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı'nın ülkemiz, çocuklarımız, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve tüm paydaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Arslan: Elazığ Basını tarihin her döneminde bu şehrin kalkınma ve gelişme süreçlerine değer katmıştır

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan ARSLAN, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajında, “Köklü bir basın geçmişi olan ve bu yönü ile şehrimize değer katan tüm basın mensuplarının gününü kutlar, çalışmalarında başarıla dilerim” dedi.

ETSO Başkanı Asilhan Arslan'ın Kurban Bayramı Mesajı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan yayınladığı mesajda tüm halkımızın Kurban Bayramını kutlayarak, “Bayramlar; sevgi, paylaşma, dayanışma ve barış gibi insana en çok yakışan değerlerin bir arada yaşandığı müstesna günlerdir. Hayatımızın her gününün bayram sevinci ve coşkusu ile geçmesi dileklerimle, tüm üyelerimizin ve halkımızın bayramını tebrik ediyorum” dedi.

ETSO: İhracat Rakamları Artarak Devam Ediyor

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından yayınlanan Türkiye ihracat raporda 2021 yılının ilk altı aylık döneminde 165 milyon 269 bin Dolar ihracat yapan Elazığ, 2022 yılının ilk altı aylık döneminde ise 202 milyon 759 bin Dolar ihracat ile yükselişini devam ettirdi. Geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 22,7 artış gösteren Elazığ ihracatındaki istikrarlı yükseliş devam ediyor…

Söz Verdiği Gibi Bir 'BAŞKAN'

Elazığ Belediyesi hizmetlerine devam ederken, Başkan Şerifoğulları geçtiğimiz günlerde "Hizmette 3.yıl" ortak yayınına çıkmıştı. İmtiyaz sahibimiz Raif Ertuğrul Altuntaş, hizmetleri ve geçen 3 yılı sizler için değerlendirdi...

Başkan Şerifoğulları, canlı yayında 3 yıllık hizmet sürecini değerlendirecek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 7 Haziran Salı günü(bugün) , saat 21.00’de Kanal 23, Kanal Fırat ve Kanal E ortak canlı yayınında 3 yıllık hizmet sürecini değerlendirecek.

Sigaraya ÖTV Zammı

Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre, alkollü içeceklerde ve sigarada özel tüketim vergisi oranı artırıldı. ÖTV artış oranı alkollü içeceklerde yüzde 25, sigarada ise yüzde 10 oldu.

MGK Toplantısında Yeni Harekat Vurgusu Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sonrasında yayınlanan bildiride beklenen sınır ötesi harekat vurgusu da yer aldı.

Vali Toraman, Şair ve Yazarlarla Buluştu

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ’da yayın hayatını sürdüren yayınevi ve dergileri ziyaret etti.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den Önemli Açıklamalar

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, NTV yayınında savunma sanayii projelerindeki son durumu anlattı. Milli Savaş Uçağı'nın 2023 yılında hangardan çıkacağını söyleyen Başkan Demir, "Tecrübelerimizle Milli Savaş Uçağı'na çok farklı kabiliyetleri kazandıracağız" dedi.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ “SCIMAGO INSTİTUTİONS RANKİNGS” SIRALAMASINDA TÜRKİYE’DE 14. SIRADA YER ALDI

SCImago Institutions Rankings (SIR) Yayın Değerlendirme Platformunun yaptığı 2022 yılı dünya üniversiteleri sıralamasında Fırat Üniversitesi, Türkiye’de 14., Dünyada ise 670. sırada yer aldı.

SEDAT PEKER İŞARET ETMİŞTİ!

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in numarasını yayınladığı şirketin Mersin Limanındaki konteynerinde yine kokain yakalandı.

DİYANET'TEN 81 İLE GENELGE!

Koronavirüs salgını gerekçesiyle 1,5 yılı aşkın süredir cemaatlerde saf düzenine izin verilmiyordu. Diyanet İşleri Başkanlığı yayınladığı bir genelge ile bu uygulamaya son verdi.