Yeni Haberleri
SON DAKİKA

Yeni Haberleri

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN YENİ YIL MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki: “İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu’ya dikkat”

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki: “İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu’ya dikkat” - "Bazen depremde fay hattı geriye dönebiliyor. O zaman Bingöl, Karlıova, Bitlis, Muş ve Van’a kadar devam eden geriye dönüşte bir deprem olabileceğini söyleyebiliriz. Türkiye genelinde ise Marmara Bölgesi ve İzmir’de deprem olabilir” - “Elazığ’daki fay yeni kırıldı, hemen bir deprem beklemiyoruz ama Malatya ve Tunceli taraflarında şimdi değil de ileride bir deprem olabilir. Genel olarak bu bölgede 5 veya 10 senede bu büyüklükte bir deprem olacağını düşünmüyorum”

Elazığ’da yeni mahsul kurutmalıklar tezgahlarda yerini aldı

Elazığ’da yeni mahsul kurutmalıklar tezgahlarda yerini aldı

Elazığ İl Özel İdaresi Merkeze Bağlı; Günaçtı, Koçharman, Kozluk, Sakabaşı, Sarıçubuk ve Sarılı Köylerinde Yeni Sulama Suyu Projelerini Tamamladı

Elazığ İl Özel İdaresi Merkeze Bağlı; Günaçtı, Koçharman, Kozluk, Sakabaşı, Sarıçubuk ve Sarılı Köylerinde Yeni Sulama Suyu ProjeleriniTamamladı

AKPINAR MAHALLESİ YENİ YAŞAM ALANI İLERLİYOR

Yepyeni yaşam alanlarıyla şehir kimliğine değer kazandıran Elazığ Belediyesi tarafından şehir merkezine kazandırılacak Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı'nda çalışmalar ilerliyor. Akpınar, Sarayatik ve Çarşı Mahalleleri başta olmak üzere çevre mahallelerinin yararlanacağı yeni yaşam alanı, Akpınar Mahallesi’nde 8 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Başkan Şerifoğulları, Altyapı Yenileme Çalışmalarına İlişkin İncelemelerde Bulundu “Şehrimizi En Güçlü Şekilde Geleceğe Hazırlamaya Devam Ediyoruz”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ içme suyu isale hattı 2. kısım çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığspor, Yenihayat’la hayata döndü

Elazığspor, Yenihayat’la hayata döndü

Açıkkapı: KOBİ'lerimize Yönelik Yeni Faizsiz Kredi Paketi Hayata Geçecek

Açıkkapı: KOBİ'lerimize Yönelik Yeni Faizsiz Kredi Paketi Hayata Geçecek

Başkan Şerifoğulları, Tarihi Harput-Hüsyenik Yolu'nda

Vizyon projeleri yatırıma dönüştürerek Elazığ’ı geleceğe taşımaya devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, medeniyetler merkezi Harput’a uzanan tarihi Hüseynik Yolu’nun sona gelinen çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi'nden Su Kesintisi Duyurusu

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, şehrimizin su teminini sağlayan P1 ve P2 pompa istasyonları arasında oluşan arızayı onarma çalışmaları dolayısıyla Yeni Mahalle, Olgunlar, Sürsürü, Üniversite, Rızaiye, İzzetpaşa, Nailbey, Çarşı, İcadiye, Fevzi Çakmak ve Yıldızbağları Mahallelerinde su kesintisi yaşanacağı belirtildi.

Elazığ Belediyesi Ahşap Oymacılığı Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başlıyor

Elazığ Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle "Hayat Boyu Öğrenme Projesi" kapsamında hayata geçirilen Ahşap Oymacılığı Kursu için yeni dönem kayıtları 25 Ekim 2023 tarihinde başlıyor.

Avrupalı Öğrencilerden Harput'a Tam Not

Erasmus programı kapsamında ilimizi ziyarete gelen yabancı uyruklu öğrenciler, Elazığ Belediyesi’nin tarihi kent Harput’u yeniden ayağa kaldırmak ve geleceğe taşımak adına gerçekleştirdiği önemli projeleri yerinde gezerek şehrin ilk yerleşim yeri olan Harput hakkında bilgi sahibi oldular.

Başkan Şerifoğulları, Eğitimciler ve Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için hazırlanan, “Gelecek Sensin” isimli kapsamlı destek programını yeni dönemde de gençlerle buluşturan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’da faaliyet gösteren eğitim kurumlarını ziyaret ederek, eğitimciler ve öğrencilerle bir araya geldi. Gençler, Başkan Şerifoğullarını alkışlarla ve “Büyük Başkan” sloganları ile karşıladı.

AED Bayrak Değişimi

Merkezi Almanya’nın Wiesbaden kentinde bulunan Avrupa Elazığlılar Derneği (AED) yeni yönetimini belirledi. Daha önce AED Derneğinde Genel Sekreterlik görevi yapan Dr. Ahmet Yılmaz yeni dönemde iki yıllık başkanlık yapacak.

Akıllı Kent Uygulamaları Vatandaşların Yaşamını Kolaylaştırıyor

Teknolojik yenilikleri hizmete sunmaya devam eden Elazığ Belediyesi’nin hayata geçirdiği Akıllı Kent Uygulamaları ile vatandaşların yaşamları kolaylaşırken, daha hızlı ve kaliteli hizmet almaları sağlanıyor.

Elazığspor Yenihayat’la iyi başladı

Elazığspor Yenihayat’la iyi başladı

Elazığspor yeni stadında ilk kez kazandı

Elazığspor yeni stadında ilk kez kazandı

Elazığ’da jandarmaya 15 yeni araç tahsisi yapıldı

Elazığ’da İl Jandarma Komutanlığına 15 yeni devriye müdahale aracı tahsis edildi.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ’NE YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK “UYUM EĞİTİMLERİ” PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fırat Üniversitesinde 2023-2024 Akademik Yılı Uyum Eğitimleri Programı gerçekleşti.

İl Özel İdaremiz Tarafından, Şehit Öğretmenlerimizin Mezarları Yeniden Yapılarak Dualarla Ailelerine Teslim Edildi

İl Özel İdaremiz Tarafından, Şehit Öğretmenlerimizin Mezarları Yeniden Yapılarak Dualarla Ailelerine Teslim Edildi

Yıldırım: “Kongremizle birlikte yeni bir döneme yeni bir heyecanla merhaba diyoruz”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti’nin 4. Olağanüstü Kongresine katılan Elazığ teşkilatı üyelerine teşekkür etti.

Ejder Açıkkapı: Türkiye Yüzyılı İçin Hep Yeni, Hep İleri Diyeceğiz!

AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi başladı. Kongrede Elazığ Milletvekilleri, Belediye Başkanı , İl teşkilatı ve Büyük Kongre Delegeleriyle yer alan Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ticaret Doğduğu Sokaklara Döndü

"Ticaret Doğduğu Sokaklara Dönüyor Projesi" kapsamında Tarihi Kapalı Çarşı, Bakırcılar Çarşısı ve Saray Camii çevresinde gerçekleştirilen yenileme, restorasyon ve rekreasyon çalışmalarıyla bölge cazibe merkezi haline geldi.

Elazığ, Kent Müzesine Kavuşuyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin yıllardır beklediği bir özlemini daha gidererek Elazığ’ın kültür ve turizmine yeni bir değer daha kazandırıyor.

Elazığ'da Yeni Branşta Bir İlk

25-30 Temmuz tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde Milli Birlik Türkiye Çim Hokey Şampiyonası gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi’nin Yol Yenileme ve Genişletme Çalışmaları Sürüyor

Elazığ genelinde sürdürdüğü yol genişletme, asfalt, yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, Şehit Feyzi Gürsu Caddesi’nde yol yenileme ve genişletme çalışması gerçekleştiriyor.

Başkan Şerifoğulları: “Tarihi Hüseynik Yolunu Yeniden Canlandırıyoruz”

Tarihi Şeher Yolu ve Çevresindeki Çalışmalar Büyük Oranda Tamamlandı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla Harput ile Hüseynik Mahallesi arasında ulaşımı sağlayan tarihi Şeher Yolu’nun yeniden canlandırılması ve turizme kazandırılması amacıyla başlatılan restorasyon ve rekreasyon çalışmalarının ?’i tamamlandı.

Başkan Şerifoğulları: “İstikametimizi Bozmadan Milletimiz İçin İstikbalimiz İçin Yolumuza Devam Etmeliyiz”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, coşkulu bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirilen Sürsürü Mahallesi SKM açılışında yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin kaderini tayin edecek 14 Mayıs Seçimleri'nde, Allah’ın izniyle ve milletimizin desteğiyle yeni bir zaferi daha hep birlikte yazacağız.” dedi.

Elazığ Belediyesi'nden Vizyon Bir Proje Daha

Elazığ Belediyesi’nin şehrin enerjisinin doğanın ritmiyle buluşacağı yepyeni bir yaşam alanı olarak inşa edeceği Batı Prestij Konutları'nın satışı başladı. Batı Prestij Konutları’nın satışı, 17 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında lansmana özel fiyatlarla gerçekleştirilecek. Aynı zamanda Elazığ Belediyesi, bu projeden gelmesi planlanan ek gelirleri Türkiye’de bir ilke imza atarak kentsel dönüşüm çalışmalarına aktararak vatandaşlara 50-75 bin lira arasında teşvik amaçlı hibe kira yardımı verecek.

Milletvekili Erol, Yeni Sezonun İlk Yarışını İzledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığ hipodromunu ziyaret ederek yeni sezonun ilk yarışını izledi.