Ziyaret Haberleri
SON DAKİKA

Ziyaret Haberleri

Ak Parti Gençlik Kolları, TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi

Ak Parti Elazığ Gençlik Kolları, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ve TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya geldiler.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar Trabzon’da İl Özel İdaresi Bilim Merkezi Standımızı Ziyaret Ettiler

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar Trabzon’da İl Özel İdaresi Bilim Merkezi Standımızı Ziyaret Ettiler

TOBB Elazığ Genç Girişimciler ve Genç Askon Elazığ TSO’da bir araya geldiler.

TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu ve Genç ASKON Elazığ Üyeleri, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya gelerek Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ettiler.

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI EVLİYAOĞLU’DAN ELMİYAD’A ZİYARET

Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Haydar Evliyaoğlu, Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci ile bir araya gelen Evliyaoğlu, gezileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Sefer Sayıları İvedilikle Artırılmalıdır

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Harput Bölge Temsil Kurulu Başkanı Cuma Gülnar, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Baysaş ve Bölge Temsilci Kurulu Uzmanı Müyesser Ünsaldı Yönetim Kurulu Başkanımız İdris Alan'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Elazığ’ın Turizmi ve sefer sayılarındaki yetersizlik konuları görüşüldü.

DEMİRTAŞ’TAN ELMİYAD’A ZİYARET

AK Parti Palu Belediye Başkan Aday Adayı Vahdettin Demirtaş, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, GALERİCİLER SİTESİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Birlikte Yönetim" ilkesi kapsamında Galericiler Sitesi esnafını ziyaret etti.

Kitap fuarını 9 günde 1 milyon kişi ziyaret etti

Kitap fuarını 9 günde 1 milyon kişi ziyaret etti

Başkan Şerifoğulları Kitap Fuarında

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Kitap Fuarı'na gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şerifoğulları, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Özel Gereksinimli Bireyler, Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'nı Ziyaret Ettiler

Kapılarını açtığı günden itibaren kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı, özel konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Miniklerden Kızılay'a anlamlı ziyaret

Miniklerden Kızılay'a anlamlı ziyaret

Kitapseverlerden Başkan Şerifoğulları'na Teşekkür

Geçtiğimiz gün kapılarını ziyaretçilere açan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı, vatandaşların yoğun ilgisi ile devam ediyor. Kitapseverler, bu önemli organizasyon için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı Açıldı

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Kitap Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Elazığlıların büyük bir heyecanla beklediği Kitap Fuarı, 5 Kasım’a kadar ziyarete açık olacak.

Avrupalı Öğrencilerden Harput'a Tam Not

Erasmus programı kapsamında ilimizi ziyarete gelen yabancı uyruklu öğrenciler, Elazığ Belediyesi’nin tarihi kent Harput’u yeniden ayağa kaldırmak ve geleceğe taşımak adına gerçekleştirdiği önemli projeleri yerinde gezerek şehrin ilk yerleşim yeri olan Harput hakkında bilgi sahibi oldular.

Başkan Şerifoğulları, Eğitimciler ve Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler için hazırlanan, “Gelecek Sensin” isimli kapsamlı destek programını yeni dönemde de gençlerle buluşturan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’da faaliyet gösteren eğitim kurumlarını ziyaret ederek, eğitimciler ve öğrencilerle bir araya geldi. Gençler, Başkan Şerifoğullarını alkışlarla ve “Büyük Başkan” sloganları ile karşıladı.

Elazığ’ın beklentilerine Bakanlıklar düzeyinde çözüm arayan MHP Milletvekili Işıkver; Tarım Bakanıyla Bir Araya Geldi

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ederek, Uluova ve Kuzova Sulama Projeleri başta olmak üzere, tarım ve hayvancılık sektörlerinin gelişmesi ve ilin bu alanda ekonomik değer yaratması için hazırlanan raporu takdim etti. Işıkver ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, “İlimiz adına çok değerli bir raporu Sayın Bakanımıza takdim ettik. Nazik kabulleri ve taleplerimize olan olumlu yaklaşımları ve göstermiş oldukları yakın ilgi için teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden MHP Elazığ Milletvekili Semih Işırver’den; Elazığ İçin Önemli Talepler

Elazığ’ın kalkınma ve gelişmesi, toplumun beklentilerinin karşılanması ve şehrin modern bir kent kimliğine bürünmesi için ilgili bakanlıklar ve kurumlarla görüşmelerini aralıksız sürdüren MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver son olarak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ederek Elazığ’da sporun gelişmesi, gençlerin yeteneklerinin açığa çıkarılması ve şehrin spor altyapısı ile bölgesel nitelik kazanması için çok önemli taleplerde bulundu…

Başkan Alan’dan Üye ziyaretleri

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Şehit İdris Doğan Caddesi’nde faaliyetlerini sürdüren Oda Üyelerini ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi'nden Hayvan Bakımevine Ziyaret

Sokak hayvanlarının aşılama, kısırlaştırma, küpeleme ve sağlık ihtiyaçlarının en iyi koşullarda karşılandığı Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü yaklaşırken ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor.

AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı: Bu Şehrin Güzel İnsanlarına Layık Olmaya Çalışıyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ'da ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.

ELFED’den Başkan Alan’a ziyaret

Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED) ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası İşbirliğinde Elazığ Tanıtım Günleri Programı için İstişarelerde Bulunuldu.

Başkan Alan, TOBTİM Yönetimi ile birlikte Ticaret Bakanını ziyaret etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBTİM Yönetim Kurulu Üyesi İdris Alan, TOBTİM Yönetimi ile birlikte Ticaret Bakanı Prof.Dr. Ömer Bolat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Üyelerin problemlerini iletti.

Başkan Şerifoğulları, Belediye Çalışmalarını İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Abdullahpaşa, Sürsürü, Kızılay (Kesrik), Aksaray ve Karşıyaka Mahallelerini ziyaret ederek, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Şerifoğulları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki İle Birlikte Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ile birlikte hem esnaf ve vatandaşlarla buluştu hem de şehir genelinde yürütülen çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundular.

Elazığ'da Birlik ve Beraberlik Buluşması Yapıldı

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “AK PARTİ, HER TÜRLÜ ENGELLEMELERE VE SALDIRILARA RAĞMEN BÜYÜYEN, GÜÇLENEN TÜRKİYE’NİN ADIDIR” “BİR TARAFTA ESER VE HİZMET SİYASETİ, DİĞER TARAFTA YIKIM VE TAKOZ SİYASETİ” Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Elazığ’ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Cumhuriyet Meydanı, Gazi Caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Şerifoğulları: “İstikametimiz Belli, Daha Müreffeh Bir Gelecek İçin ‘Türkiye Yüzyılı'na Yürüyoruz"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde şehrin dört bir yanında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Milletvekili Erol’dan “Devlet okullarında ücretsiz yemek ve 0-6 yaş kreşlerinde anneye ücretsiz ulaşım kartı” sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol,seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Erol, halkın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini seçmenlerle paylaşıyor.

Başkan Şerifoğulları’ndan AK Parti SKM’ye Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları ziyaretinde partililerin ve vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılandı.

Başkan Şerifoğulları’ndan Bayram Ziyaretleri

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla Sevgi Evleri, Hazar Şehit Osman Bozanbaşı Polis Merkezi Amirliği ve görev başında bulunan Belediye personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Elazığ Belediyesi Mezarlıklarda Ücretsiz Yasin-i Şerif, Karanfil ve Lokum Dağıttı

Elazığ Belediyesi tarafından, arife günü kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlara Yasin-i Şerif, karanfil ve lokum hediye edildi.