SON DAKİKA

Spor

Spor Haberleri

Okçuluk İl Şampiyonası Başladı

Okul Sporları 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan Okçuluk İl Şampiyonası müsabakaları başladı .

Santranç Takımlarımızdan Tüm Kategorilerde Başarı

Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Satranç Bölge Müsabakalarında takımlarımız tüm kategorilerde başarı elde etti.

Elazığ Gençlik Merkezi Teknofestte, Final Sunumunu Gerçekleştirdi

Elazığ Gençlik Merkezi Eğitim Teknolojileri kategorisinde final sunumunu gerçekleştirdi.

Elazığ Gsim Başarıya Doymuyor

13-16 Nisan 2023 tarihlerinde İstanbul da düzenlenen Paletli Yüzme Kulüpler arası Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen şampiyonada Elazığ Hazar Spor Kulübü sporcusu Elanaz Taneli 1 Altın 4 Gümüş ve 3 Bronz madalya ile yarışmayı tamamladı. Böylelikle Elazığ'a 1 Türkiye Şampiyonluğu, 4 Türkiye 2. liği, 3 Türkiye 3. Lüğü kazandırıldı.

ORYANTiRİNG Küçükler ve Yıldızlar İl Şampiyonası Düzenlendi

Okul Sporları faaliyetleri kapsamında yer alan Oryantiring İl Şampiyonası düzenlendi

Futbol Küçükler Erkek İl Şampiyonası Başladı

Okul Sporları 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alanFutbol KüçüklerErkek İl Şampiyonası müsabakaları başladı.

Genç Raketlerde Şampiyonlar Belli Oldu

Okul sporları Gençler A kız-erkek tenis il şampiyonası sona erdi.

Kort Tenisi İl Şampiyonası Başladı

6-8 Mart tarihlerinde Okul Sporları faaliyetleri kapsamında yer alan Okul Sporları Kort Tenisi Genç Kız- Erkek Müsabakaları başladı.

Ronaldo'dan Türkiye'ye Yardım Eli

6 şubat Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremin üzerinden tam 29 gün geçti.

Elazığspor Deplasmanda Güldü

Çatalcaspor- Elazığspor deplasmanında gülen taraf temsilcimiz oldu.

TFF'den Elazığ Spora Olumsuz Cevap!

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, deprem felaketi nedeniyle ligden çekilmek için başvurdukları TFF’den OHAL bölgesi olmadıkları gerekçesiyle bu başvurularının kabul edilmediğini söyledi. Başkan çayır, 2 transfer daha yapıp lige en iyi şekilde devam edeceklerini de belirtti.

Hentbol Küçük Kızlar Yarı Final Müsabakaları Sona Erdi

Türkiye Hentbol Federasyonunun 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan Hentbol Küçük Kızlar Yarı Final müsabakaları sona erdi

Sivrice Spor Kompleksi Devam Ediyor

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sivrice ilçesinde inşa çalışmalarına başlanan Su Sporları ve Adrenalin Merkezinin yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığının Yatırım Programına alınan, Sivrice ilçesinde inşa çalışmalarını planladığımız Adrenalin Merkezinin yanı sıra Nizami Sentetik Saha ve Tribün, Kapalı Spor Salonu, Açık Basketbol ve Voleybol sahası inşası devam ediyor. 21 Dönüm arazi üzerine kurulacak olan Sivrice Spor Kompleksi hem ilçeye hem de il içi il dışı misafirlere hizmet etmiş olacak.

Yıldız Hentbolcular Kupalarına Kavuştu

15 Temmuz Şehitleri Spor Salonunda 21 Aralık itibari ile başlayan Okul Sporları Yıldızlar Hentbol Kız-Erkek Müsabakaları 96 sporcunun katılımı ile son buldu. Müsabakalar neticesinde başarı elde eden takımlarımız kupa ve madalyalarını alarak grup müsabakalarında mücadele etmeye hak kazandılar.

Alpagut Turan Sporcularından İl Müdürü Eren' Ziyaret

Türkiye Alpaqut Turan Federasyonu tarafından Bursa ilinde 3. sü düzenlenen Dünya Alpagut Şampiyonasında 21 ülkeden 750 sporcunun yer aldığı müsabakalar da, Ülkemizi ve ilimizi temsil eden sporcular ve antrenör Selahattin Omaç Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’i ziyaret ettiler. 3 Altın, 2 Gümüş, 1 Bronz madalyayla ilimize dönen kafile, Eren’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HENTBOL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Okullar arası Hentbol Ligi müsabakaları 7 Aralık tarihinde gerçekleştirilerek son buldu.

Basketbol Yerel Lig U16 Kız- Erkek Müsabakaları Sona Erdi

Türkiye Basketbol Federasyonu Elazığ Basketbol İl Temsilciliğimizin 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan U16 kız- erkek Yerel Lig müsabakaları sona erdi.

Metin ŞENTÜRK, Elazığ'da “Genç Bakış Açısı” Programına Katıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Genç Bakış Açısı” programı Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Elazığ’da da hayat buldu.

Okul Sporları Voleybol Müsabakaları Başladı

22-29 Kasım tarihlerinde ilimizde başlayan ve Mayıs Ay’ına kadar devam edecek olan Okul Sporları faaliyetleri kapsamında ilk müsabaka Voleybol Yıldızlar Kız-Erkek müsabakaları başladı

Toplam 130 haber.